· · Komentari: 0
REDAK POREMEĆAJ

Ovaj muškarac zbog retkog poremećaja spava 300 dana godišnje (VIDEO)

Slučaj iz jednog malog mesta u Indiji, glavna je tema svetskih medija

1626596879_redak-slucaj.jpg
Foto: YouTube printscreen

Muškarac koji pati od retkog poremećaja, zbog kog spava čak 300 dana godišnje. NJemu je pre 23 godine, dijagnostifikovan specifičan poremećaj, kada je spavao po 15 sati, ali su se simptomi vremenom pogoršavali.

Spava 25 dana bez buđenja

Pre šest godina, počeo je da spava čak po 48 sati, umesto 7-8, koliko je preporučljivo. Stanje je počelo sve više da se pogoršava, pa je ovaj 42-godišnji muškarac, koji je inače vlasnik male prodavnice počeo da spava i po 7-8 dana, a sada je već dostigao da se ne budi po 25 dana u komadu.

Prodavnica gotovo i da ne radi, jer je otvorena samo pet dana mesečno, a čak mu se dešavalo da zaspi i na poslu. Supruga ovog muškarca nedavno je izjavila, da se probudio posle 12 sati spavanja i da je odmah otvorio prodavnicu, ali ono što zabrinjava je činjenica, da niko ne zna koliko će ostati budan.

Pročitajte još: ANTI-SEKS kreveti: Japan pred OLIMPIJSKE IGRE TOKIO 2020. uveo žestoka pravila! (FOTO)

Za nejgovo stanje, ne postoji lek, a neke metoe koje je isprobavao dovele su do jakih migrena i umora. Ipak, svi čvrsto veruju da će se on uskoro oporaviti i vratiti normalnom životu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.