· · Коментари: 0

Шта спавање са ЧАРАПАМА може рећи о вашем карактеру? Истраживања су показала занимљиве резултате

Уколико и ви спадате у ову групу људи погледајте до којих закључака су истраживачи дошли

1665579941_Foto-Pexels.jpg
Фото: Пеxелс

Да ли спавате са чарапама или без њих? Одговор на то питање резултат је и занимљиве студије коју су спровели психолози, а реч је о карактеру особе која носи чарапе, а која наводно тражи заштиту, док оне које не носе чарапе у кревет пружају заштиту другима.

Постоје теорије које кажу да спавање са или без чарапа може да одражава вашу личност, па тако ако спавате без чарапа то, по одређеним „теоретичарима“, значи да сте заштитнички настројени у односима према другима, док ако спавате са чарапама волите да имате осећај да сте заштићени.

Прочитајте још: Трик за брзо уклањање масних флека са одеће: Мрље ће у потпуности нестати без видљивих трагова (ВИДЕО)

Наравно, овакве претпоставке су само упрошћени погледи на разна истраживања личности, у којима је одлазак у кревет без скидања чарапа само један од видова понашања које се посматрало.

На сву срећу, исто је питање заинтригирало и научнике па је спроведено више истраживања на тему да ли спавати са чарапама или без.

Већ је традиционална кинеска медицина открила да су топла стопала ноћу кључ добре циркулације, а недавна научна истраживања су открила да људи који спавају са чарапама заспе у просеку 15 минута пре људи који спавају без чарапа, мирније и дубље спавају, а имају и мање непроспаваних ноћи.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.