· · Коментари: 0
РИТУАЛИ

Успешни људи имају ове ритуале пред спавање

Ствари које радимо пре него што одемо у кревет, углавном утичу на сан

1608314233_citanje.jpg
Фото: депоситпхотос

Иако је неопходно да дан започнете здравим и корисним навикама, битно је и како ћете искористи време док не одете на спавање. Постоји неколико ритуала којих се веома успешни људи придржавају пре него што легну у кревет, а које имају ефеката.

Прочитајте још: Идеално решење за несаницу, потребна вам је само једна намирница

 Замишљају сутрашњи успех

Сигурно сте чули за познати мотивациони филм Тхе Сецрет, који објашњава колико је визуелизација успеха битна и како себи на тај начин прикупљамо позитивну енергију и касније, свесно или несвесно, деламо ка томе.

 

Праве списак обавеза за сутра

Људи понекад не могу да спавају јер им је превише тога на памети. Тај хаотични рој треба смирити списком на који ћете ставити своје обавезе. Ослободите мисли и тензију редом који ћете направити.

 

 

Фото: деспоситос

Проводе време са породицом

Психолози наводе да ништа не смирује као провођење времена са породицом или љубимцем пре спавања. Чак и ћаскање са партнером у постељи може вам помоћи и учинити вас безбрижним.

Медитирају

Веома је много успешних људи који раде ово. Њихов мозак функционише убрзано и стално су у акцији. Веома им је тешко да се ођедном умире и утону у сан. Десетоминутна медитација опушта ваш дух и тело.

Нису у контакту са послом

Сви пословни, успешни људи проверавају увече своје мејлове и обавезе за следећи дан али граница мора да постоји. Они који су заиста успешни у једном тренутку утишају све уређаје. Њихом ум је слободан, одморан и без тензије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.