Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Изгледајте и осећајте се здраво без обзира на године

Да су године само број сложиће се све жене које воде рачуна о свом здрављу и изгледу

1658925344_pexels-daniel-xavier-1102341.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

У данашње време, није битно само изгледати лепо, већ је веома важно и да будете здрави. Старење је природни процес и не треба га спутавати. Међутим, одређеним третманима и прегледима, можете успорити старење и продужити своју виталност и младалачки изглед. На тај начин, бићете здрави, изгледаћете лепо и осећаћете се енергичније и пуни елана. У даљем тексту, истаћи ћемо неке од релевантних корака, који су битни за сваку жену у зрелим годинама.

Гинеколошки преглед – важан, а неправедно изостављен код већине жена

Гинеколошки преглед је важан за сваку женску особу без обзира на године. Чим ступите у интимне односе, редовни прегледи интимне зоне се подразумевају. Већина жена због неоснованог страха од непознатог или бојазни да чују лоше вести, не посећују свог гинеколога дуги низ година.

Нажалост, оваква пракса се показала веома лоша, јер је превенција и рано дијагностификовање и лечење, уколико постоји неки здравствени проблем, веома важно. Само у тим случајевима се може на време реаговати и отклонити свака могућност за лошим прогнозама. Зато, промена свести код жена је од великог значаја, јер шминка на лицу неће истаћи вашу лепоту уколико нисте здрави.

Први корак ка позитивним променама је да изаберете лекара у кога ћете имати пуно поверење и са ким можете отворено разговарати. Видећете да за гинеколошки преглед нема посебних припрема, сем да се опустите и уведете ову навику у вашу рутину.

Нега коже лица и затезање капака као вид естетских корекција потребних у зрелим годинама

Кожа је највећи, а уједно и најосетљивији орган на коме се примећује свака промена. Она се највише мења током година, услед губитка еластичности. Како је лице највише изложено спољним факторима, оно захтева и посебну негу. Требало би нагласити да нису само спољашњи фактори одговорни за убрзано старење коже лица, већ и начин исхране, изложеност стресу и уопште целокупни начин живота ( пушење, конзумирање алкохола, недовољно сна итд. ).

Свака жена која води рачуна о свом лицу има посебну рутину у чишћењу и нези, која подразумева коришћење различитих препарата. Међутим, боре се могу ублажити, али не и нестати коришћењем истих.

Предео око очију је најосетљивији и ту се прво уочавају ситне неправилности. Временом, боре се продубљују, а кожа се опушта. Ваш поглед може деловати уморно, а кесице испод очију вам додавати више година него што имате. Тада се приступа естетским корекцијама, као што је затезање капака, које представља рутинску процедуру, а доноси најбоље резултате.

После третмана, обезбедите себи потребан опоравак, али и неопходну заштиту – набавите адекватне женске наочаре за сунце

Свака процедура, па и она рутинска, захтева извесно мировање и опоравак. У овом случају, потребно је одређено време да се виде коначини резултати. Стога, одвојите потребно време за себе да се одморите и релаксирате. Заштита од сунца је неопходна, јер ће вам очи бити осетљиве, па пре третмана набавите одговарајуће наочаре за сунце женске, које не пропуштају светлост. Њих можете носити касније и превентивно, као заштиту од јаког УВ зрачења и леп модни детаљ.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas