Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Уколико вам је брак у кризи, ови савети ће вам помоћи да задржите партнера

Сваки брак са годинама западне у кризу, али како бисте избегли свађе или развод, најбоље је да се посветите партнеру и ослушнете његове жеље, али и замерке које има на вас и вашу заједницу

1615909960_brak.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Често се мисли да се брак распада због неверства. Међутим, истина је да се већина бракова распада јер уђете у свакодневну рутину у којој почнете да занемарујете једно друго и постанете два странца која се срећу на улазу или излазу куће.

Прочитајте још: Ако оговарате на послу то је најсигурнија порука шта треба да радите

Ова промена није изненадна, већ представља скуп малих, свакодневних ствари које се накупљају и на крају створе велики проблем који доводи до разлаза. Наредни савети ће вам помоћи да удахнете нови живот у вашу везу.

Проводите квалитетно заједничко време

Према статистикама, савремени парови дневно заједно проводе само два и по сата, а од тога око пола сата је потрошено на гледање телевизије. Иако ово може да вам звучи безазлено, то заједничко време не сме да вам протекне тако, већ у чињењу неких ситних ствари заједно, као што су вечера, шетња, одлазак у биоскоп, или једноставно комуницирајте једно с другим.

 Не губите свој идентитет

Када сте се упознали били сте самосталне особе и постало је неизбежно да после одређеног времена то избледи. Међутим, постојање одвојених интереса који вас стимулишу као индивидуу нужно је у свакој вези, јер ћете тако једно другом изгледати интересантније.

Подстичите његово интересовање

Секс у везама на дуге стазе неће се увек срести са чежњом коју памтимо из ранијих дана, и у једном тренутку може да постане рутина. Уместо да због тога избегавате секс и правите оправдања како вас боли глава, покушајте да гледате на тело партнера на потпуно нов начин - избегавајте познате покрете и испитујте нове ерогене зоне.

Посматрајте једно друго новим очима

Немојте се зауставити само на сексу. Употребите поново откривену жељу за посматрање једно друго потпуно новим очима. Тужна је чињеница да у свакој вези, након што помислимо да морамо некога да "знамо", ми желимо да га убацимо у једну менталну кутију где његове жеље, неслагања и погледи на свет остају заувек замрзнути у нашој свести. Сви ми се временом мењамо и уколико пратимо те промене, онда ћемо сигурно бити у могућности да се упоредо развијамо и у вези.

Прочитајте још: Мајкл Даглас се лечио од ОВЕ зависности, ево како да је препознате

Покажите мало поштовања

Наравно да се ништа од овога неће десити уколико нисте вољни да слушате једно друго са пажњом коју обоје заслужујете. Веза се гради на љубави, која мора да се сагради на основама заједничког поштовања. Златно правило које функционише код веза је да радите исто оно што бисте желели да ради и ваш партнер и никада нећете погрешити.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas