Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Ukoliko vam je brak u krizi, ovi saveti će vam pomoći da zadržite partnera

Svaki brak sa godinama zapadne u krizu, ali kako biste izbegli svađe ili razvod, najbolje je da se posvetite partneru i oslušnete njegove želje, ali i zamerke koje ima na vas i vašu zajednicu

1615909960_brak.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Često se misli da se brak raspada zbog neverstva. Međutim, istina je da se većina brakova raspada jer uđete u svakodnevnu rutinu u kojoj počnete da zanemarujete jedno drugo i postanete dva stranca koja se sreću na ulazu ili izlazu kuće.

Pročitajte još: Ako ogovarate na poslu to je najsigurnija poruka šta treba da radite

Ova promena nije iznenadna, već predstavlja skup malih, svakodnevnih stvari koje se nakupljaju i na kraju stvore veliki problem koji dovodi do razlaza. Naredni saveti će vam pomoći da udahnete novi život u vašu vezu.

Provodite kvalitetno zajedničko vreme

Prema statistikama, savremeni parovi dnevno zajedno provode samo dva i po sata, a od toga oko pola sata je potrošeno na gledanje televizije. Iako ovo može da vam zvuči bezazleno, to zajedničko vreme ne sme da vam protekne tako, već u činjenju nekih sitnih stvari zajedno, kao što su večera, šetnja, odlazak u bioskop, ili jednostavno komunicirajte jedno s drugim.

 Ne gubite svoj identitet

Kada ste se upoznali bili ste samostalne osobe i postalo je neizbežno da posle određenog vremena to izbledi. Međutim, postojanje odvojenih interesa koji vas stimulišu kao individuu nužno je u svakoj vezi, jer ćete tako jedno drugom izgledati interesantnije.

Podstičite njegovo interesovanje

Seks u vezama na duge staze neće se uvek sresti sa čežnjom koju pamtimo iz ranijih dana, i u jednom trenutku može da postane rutina. Umesto da zbog toga izbegavate seks i pravite opravdanja kako vas boli glava, pokušajte da gledate na telo partnera na potpuno nov način - izbegavajte poznate pokrete i ispitujte nove erogene zone.

Posmatrajte jedno drugo novim očima

Nemojte se zaustaviti samo na seksu. Upotrebite ponovo otkrivenu želju za posmatranje jedno drugo potpuno novim očima. Tužna je činjenica da u svakoj vezi, nakon što pomislimo da moramo nekoga da "znamo", mi želimo da ga ubacimo u jednu mentalnu kutiju gde njegove želje, neslaganja i pogledi na svet ostaju zauvek zamrznuti u našoj svesti. Svi mi se vremenom menjamo i ukoliko pratimo te promene, onda ćemo sigurno biti u mogućnosti da se uporedo razvijamo i u vezi.

Pročitajte još: Majkl Daglas se lečio od OVE zavisnosti, evo kako da je prepoznate

Pokažite malo poštovanja

Naravno da se ništa od ovoga neće desiti ukoliko niste voljni da slušate jedno drugo sa pažnjom koju oboje zaslužujete. Veza se gradi na ljubavi, koja mora da se sagradi na osnovama zajedničkog poštovanja. Zlatno pravilo koje funkcioniše kod veza je da radite isto ono što biste želeli da radi i vaš partner i nikada nećete pogrešiti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas