Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДАМЕ ОД СТИЛА

Да ли сте ово ПРИМЕТИЛИ: 5 ствари које никада нећете видети на КЕЈТ МИДЛТОН

Војвоткиња их не носи због правила краљевског бонтона и из личних разлога.

1684441672_1669640091_shutterstock_436244284.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Конкретно, супруга принца Вилијама, према краљевском бонтону, не може да фарба нокте у јарким бојама. Само пастелне и голе нијансе. Али Кејт је не тако давно прекршила ову забрану, појавивши се на ускршњој служби са јарко ружичастим маникиром.

Прочитајте још: "Умрећу с ожиљком због Данилове несреће": Наташа Беквалац отворила душу о БИВШИМ МУЖЕВИМА

Кејт се често појављује на догађајима у патикама, али бира само популарне брендове попут Најка и Адидаса. Нема скупих дизајнерских патика из модних кућа, само класични спортски стил. Такође, Мидлтон не носи мокасине и шарене ципеле.

Упркос чињеници да Кејт често преферира демократске и јефтине брендове одеће, она носи само Картиер сатове. На њему нећете видети јефтине сатове. Али што се тиче накита, многи од војвоткињиних накита коштају баснословне суме. Али она носи и једноставније ствари - Кејт се више од једном или два пута појавила у јавности у минђушама које коштају мање од пет стотина рубаља.

Такође, Кејт Мидлтон се никада није појављивала на догађајима са чувеном торбом Лејди Диор, која је, као што знате, добила име по покојној принцези Дајани.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Иначе, торба има веома занимљиву историју. Прошивена квадратна торба није првобитно створена за Дајану - то је била луксузна стилска торба из нове колекције модне куће. Њена прва власница била је прва дама Француске Бернадет Ширак. Једном, на састанку са принцезом Дајаном, одлучила је да јој поклони ову торбу. Дијана је била одушевљена. Торба је постала њена омиљена, а принцеза је са њом врло често излазила. Тада је модна кућа Диор затражила од Диане дозволу да назове торбу по њој.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas