· · Komentari: 0
DAME OD STILA

Da li ste ovo PRIMETILI: 5 stvari koje nikada nećete videti na KEJT MIDLTON

Vojvotkinja ih ne nosi zbog pravila kraljevskog bontona i iz ličnih razloga.

1684441672_1669640091_shutterstock_436244284.jpg
Foto: Shutterstock

Konkretno, supruga princa Vilijama, prema kraljevskom bontonu, ne može da farba nokte u jarkim bojama. Samo pastelne i gole nijanse. Ali Kejt je ne tako davno prekršila ovu zabranu, pojavivši se na uskršnjoj službi sa jarko ružičastim manikirom.

Pročitajte još: "Umreću s ožiljkom zbog Danilove nesreće": Nataša Bekvalac otvorila dušu o BIVŠIM MUŽEVIMA

Kejt se često pojavljuje na događajima u patikama, ali bira samo popularne brendove poput Najka i Adidasa. Nema skupih dizajnerskih patika iz modnih kuća, samo klasični sportski stil. Takođe, Midlton ne nosi mokasine i šarene cipele.

Uprkos činjenici da Kejt često preferira demokratske i jeftine brendove odeće, ona nosi samo Kartier satove. Na njemu nećete videti jeftine satove. Ali što se tiče nakita, mnogi od vojvotkinjinih nakita koštaju basnoslovne sume. Ali ona nosi i jednostavnije stvari - Kejt se više od jednom ili dva puta pojavila u javnosti u minđušama koje koštaju manje od pet stotina rubalja.

Takođe, Kejt Midlton se nikada nije pojavljivala na događajima sa čuvenom torbom Lejdi Dior, koja je, kao što znate, dobila ime po pokojnoj princezi Dajani.

Pročitajte još: Gde bi trebalo da postavimo policu sa knjigama prema FENG SHUI pravlima? Evo šta donosi negativnu energiju

Inače, torba ima veoma zanimljivu istoriju. Prošivena kvadratna torba nije prvobitno stvorena za Dajanu - to je bila luksuzna stilska torba iz nove kolekcije modne kuće. NJena prva vlasnica bila je prva dama Francuske Bernadet Širak. Jednom, na sastanku sa princezom Dajanom, odlučila je da joj pokloni ovu torbu. Dijana je bila oduševljena. Torba je postala njena omiljena, a princeza je sa njom vrlo često izlazila. Tada je modna kuća Dior zatražila od Diane dozvolu da nazove torbu po njoj.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.