Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СРЕЋА

Боље РАСПОЛОЖЕЊЕ за 5 минута: ЧОКОЛАДУ заборавите, пробајте 5 БЕСПЛАТНИХ ствари

Када сте тужни, нервозни или једноставно лоше воље, пробајте неки од ових јефтиних и једноставних начина који ће вам помоћи да брзо вратите осмех на лице.

1603811905_srecapixabej.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Када вас нека особа изнервира направите списак ситуација када вам је помогла и боље ћете се осећати.

Прочитајте још: Делује ШАШАВО, али ова ВИНТИЏ јакна је веома практична и ПОНОВО МОДЕРНА

Поједите банану

Када сте лоше воље, поједите банану и расположење ће вам се одмах поправити. Банана је један од најбољих природних антидепресива. Можете појести и шаку ораха, туњевину, ланено семе...

Фото: Пиксабеј

Насмејте се

Доказано је да ћете бити срећни ако се насмејете иако вам није до смеха. Чак и само померање мишића на лицу може да поправи расположење. Насмејани људи имају више пријатеља и људи су љубазнији према њима, а то чини да будете срећни.

И осмех је довољан.

Средите кућу или радни сто

Неке људе неред подсећа на оно што треба да ураде, а нису. Зато на брзину средите радни сто или собу у којој проводите највише времена. Не радите то детаљно, већ ефикасно.

Прочитајте још: ПРАКТИЧАН је, али зашто не би био и ЛЕП? Пратите ТРИ правила када бирате КИШНИ МАНТИЛ

Погледајте албум са фотографијама

Истраживачи из Велике Британије су анализирали промену расположења код људи после чоколаде, алкохола, гледања ТВ, слушања музике и гледања личних фотографија. Музика и чоколада код већине нису поправиле расположење, алкохол и ТВ мало, а гледање фотографија јесте!

Чоколада не поправља расположење...

Ципеле тренутно усреће, а другарице заувек Фото: Депозит

Другарице уместо шопинга

Лаке вежбе
Урадите неколико вежби, јер док вежбате у мозгу се ослобађа ендорфин који ставра осећај среће.

Амерички психолози су анализирали 329 жена и открили да су срећније оне које се виде са пријатељицама од жена које поправљају расположење шопингом.

Кафа, а не шопинг!

Виђање са пријатељицама омогућава да квалитетно проведете време и створите драге успомене, док нове ципеле кратко причињавају задовољство.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas