Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАЈЕДНИЧКИ ЖИВОТ

Шест паметних трикова да натерате свог мушкарца да уради све што желите!

Сви знамо оне жене које могу да убеде своје мужеве да ураде било шта.

1638468641_shutterstock_389344399.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

У међувремену, неке друге жене немају појма како да натерају своје мушкарце да раде шта оне желе, и питају се како то успева неким другим женама. Зато наставите да читате, јер ћете можда схватити неке савете и трикове које ове паметне жене користе да натерају своје мушкарце да раде оно што оне желе.

1. Љубазни подсетници су корисни у односима.

Понекад заборављамо ствари, у овим стресним временима то је прилично често. Рећи ћеш му једном и заборавиће, јер је вероватно размишљао о послу или нечем другом. Зато пошаљите свом човеку љубазан подсетник, постоји разлика између приговарања и подсетника, а леп подсетник ће сигурно довести до позитивнијег резултата.

Прочитајте још: БИЋЕ ОТВОРЕНА КЊИГА: Пет НЕОБАВЕЗНИХ питања која можете поставити партнеру, а која ОТКРИВАЈУ МНОГО

2. Немојте се свађати око онога што желите.

Хајде да ово разјаснимо, свађа својим мужем само ће га натерати да каже не шта год желите да уради. Мушкарци мрзе проблеме и свађу, па ће тражење онога што желите на леп начин на крају натерати вашег мушкарца да уради оно што желите.

3. Натерајте га да помисли да је он дошао на ту идеју.

Понекад мушкарци могу бити заиста тврдоглави, само да би вас задиркивали. Дакле, ако је ваш мушкарац такав тип, онда ћете морати да окренете ствари како бисте га навели да помисли да је дошао на ову идеју. Ако ваш мушкарац заиста брзо заборавља, онда је овај начин најбољи да га натерате да ради шта год желите.

4. Покажите му колико сте поносни на њега.

Мушкарци воле када им кажемо колико их ценимо, колико смо поносни на њих и колико су важни. Дакле, након дугог дана када сте обасипали свог мушкарца љубављу и приврженошћу, веома сумњамо да ће рећи не било чему што од њега тражите.

5. Тражите оно што желите одмах након што његов омиљени фудбалски тим победи.

Желите да ухватите свог мушкарца у најбољем расположењу и замолите га за нешто што желите? Питајте га након победе његовог омиљеног фудбалског тима. Он ће бити најсрећнији човек на свету, рећи ће да на било шта.

6. Нађите се на пола пута.

Односи се своде на давање и примање. Најважније правило у свакој вези је сусрет на пола пута, не можете све време да радите по свом, а не може ни он. Ако примените овај приступ, сигурно ћете имати здрав однос који ће учинити обоје срећнијим.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas