· · Komentari: 0
ZAJEDNIČKI ŽIVOT

Šest pametnih trikova da naterate svog muškarca da uradi sve što želite!

Svi znamo one žene koje mogu da ubede svoje muževe da urade bilo šta.

1638468641_shutterstock_389344399.jpg
Foto: Shutterstock

U međuvremenu, neke druge žene nemaju pojma kako da nateraju svoje muškarce da rade šta one žele, i pitaju se kako to uspeva nekim drugim ženama. Zato nastavite da čitate, jer ćete možda shvatiti neke savete i trikove koje ove pametne žene koriste da nateraju svoje muškarce da rade ono što one žele.

1. LJubazni podsetnici su korisni u odnosima.

Ponekad zaboravljamo stvari, u ovim stresnim vremenima to je prilično često. Reći ćeš mu jednom i zaboraviće, jer je verovatno razmišljao o poslu ili nečem drugom. Zato pošaljite svom čoveku ljubazan podsetnik, postoji razlika između prigovaranja i podsetnika, a lep podsetnik će sigurno dovesti do pozitivnijeg rezultata.

Pročitajte još: BIĆE OTVORENA KNJIGA: Pet NEOBAVEZNIH pitanja koja možete postaviti partneru, a koja OTKRIVAJU MNOGO

2. Nemojte se svađati oko onoga što želite.

Hajde da ovo razjasnimo, svađa svojim mužem samo će ga naterati da kaže ne šta god želite da uradi. Muškarci mrze probleme i svađu, pa će traženje onoga što želite na lep način na kraju naterati vašeg muškarca da uradi ono što želite.

3. Naterajte ga da pomisli da je on došao na tu ideju.

Ponekad muškarci mogu biti zaista tvrdoglavi, samo da bi vas zadirkivali. Dakle, ako je vaš muškarac takav tip, onda ćete morati da okrenete stvari kako biste ga naveli da pomisli da je došao na ovu ideju. Ako vaš muškarac zaista brzo zaboravlja, onda je ovaj način najbolji da ga naterate da radi šta god želite.

4. Pokažite mu koliko ste ponosni na njega.

Muškarci vole kada im kažemo koliko ih cenimo, koliko smo ponosni na njih i koliko su važni. Dakle, nakon dugog dana kada ste obasipali svog muškarca ljubavlju i privrženošću, veoma sumnjamo da će reći ne bilo čemu što od njega tražite.

5. Tražite ono što želite odmah nakon što njegov omiljeni fudbalski tim pobedi.

Želite da uhvatite svog muškarca u najboljem raspoloženju i zamolite ga za nešto što želite? Pitajte ga nakon pobede njegovog omiljenog fudbalskog tima. On će biti najsrećniji čovek na svetu, reći će da na bilo šta.

6. Nađite se na pola puta.

Odnosi se svode na davanje i primanje. Najvažnije pravilo u svakoj vezi je susret na pola puta, ne možete sve vreme da radite po svom, a ne može ni on. Ako primenite ovaj pristup, sigurno ćete imati zdrav odnos koji će učiniti oboje srećnijim.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.