Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

"Svake večeri JECAO mi je u naručju": Robinu Vilijamsu dali POGREŠNU DIJGNOZU, na obdukciji saznali pravu istinu!

Jedan od najvećih holivudskih glumaca i komičara nije pričao o svojim problemima

1595491701_robin-vilijams.jpg
Foto: YouTube printscreen / Rolf Grace
Oglas

Robin Vilijams, uvek je bio spreman za smeh i zabavu, a godinu dana pre nego što će sebi oduzeti život, proživljavao je pravi pakao, jer mu je uspostavljena pogrešna dijagnoza.

Pročitajte još: Miloš Biković prozvao Slobodu Mićalović: "Bobo, prase je profesionalnije od tebe (VIDEO)

U novoj biografiji “Robin” autora Dejva Ickofa, otkriveni su do sada nepoznati detalji. Niko nije znao da se glumac suočio sa strašnim zdravstvenim problemima, kao i da su mu lekari pogrešno dijagnostifikovali Parkinsonovu bolest.  Tek tokom obdukcije došlo je do saznanja da zapravo boluje od demencije, retkog oblika degenerativne bolesti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's Friday 😃 Comment your favorite day of the week 😎

A post shared by Robin Williams (@robinwilliams) on

 

Nije bio svestan da se bori sa neizlečivom bolesti mozga

Robin je bio potpuno nesvestan da se bori s neizlečivom bolesti mozga koja je imala razoran uticaj na njegovo telo. Tokom snimanja filma "Noć u muzeju: Tajna grobnice" u Vankuveru 2014. godine glumac je imao problema s pamćenjem teksta. Patio je od kiseline u želucu, nesanice, slabe probave, gubitka mirisa i imao je poteškoće sa mokrenjem.

NJegova šminkerka i koleginica Čeri Mins, otkrila je kako se Robin osećao poslednjih dana. Ona mu je predložila da se vrati stand-up komediji kako bi si podigao samopouzdanje, ali on je to odbio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"I do voices"... 😂 I miss him 😭 💔

A post shared by Robin Williams (@robinwilliams) on

- Na kraju svakoga dana jecao mi je u naručju. Bilo je grozno. Grozno. Samo je plakao i rekao mi da više ne zna da bude smešan - rekla je Čeri za New York Post.

Suzan Šnajder, treća supruga slavnog komičara, 2016. godine napisala je članak za medicinski magazin, a naslov je glasio "Terorista u mozgu moga supruga".

Pročitajte još: Dženifer Lopez i Ben Aflek uhvaćeni u Hemptonsima u najslađem izdanju, a priča se da imaju lepe vesti! (FOTO/VIDEO)

 

- Robin se sve više umarao. Maska bolesnika s Parkinsonovom bolesti bila je uvek prisutna, a glas mu je oslabio. Premor leve ruke sada je bio neprekidan i imao je lagano drhtanje. Mrzeo je što u razgovorima nije mogao da pronađe reči koje je želeo. Imao je grozne nesanice. Počeo je da ima problema s vizuelnim i prostornim sposobnostima, nije mogao da proceni udaljenosti i dubine. NJegov gubitak osnovnog rasuđivanja samo je pogoršao sve - napisala je Suzan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas