· · Komentari: 0
ZDRAVE NAVIKE

Želite kristalno BELE ZUBE? Odmah uzmite ovu VOĆKU

Sjajni i beli zubi nisu samo rezultat čestih zubarskih intervencija, već i zdravih životnih navika i konzumiranja voća.

1599775676_zubi.jpg
Foto: Pixabay

Ukoliko u toku dana stignete da pojedete samo jednu vrstu voća, to bi svakako trebalo da budu jabuke. Ovo posebno važi ukoliko želite čiste i blistave zube.

Pročitajte još: Podmladite telo 5 GODINA i istopite 8 KILOGRAMA sa ČAJ DIJETOM

Pročitajte još: DESET jedostavnih pravila za 10 kilograma MANJE

Jabuke imaju posebna svojstva koje pomažu u čišćenju usta, pa višestruko utiču na zdravlje celog organizma. Koža jabuke ima visok procenat vode i vlakana, a žvakanjem hrskavog komada jabuke proizvodi se sluz koja na prirodan način ispira bakterije iz usta.

Pročitajte još: Ova BILJKA je lek protiv starosti, a Hitler je po nju poslao u Rusiju TAJNU EKSPEDICIJU

Jabučna kiselina iz jabuka dobro deluje na zube, pa je jedan od glavnih sastojaka skupih sredstava za izbeljivanje zuba. Ona deluje poput blagog izbeljivača i zube može da učini svetlijim i izrazito belim.

Ako dan ne možete da počnete bez šoljice kafe, posle ovog napitka pojedite jabuku.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.