Oglas
· · Komentari: 0
STRAŠNO

Tinejdžerka zadobila opekotine tokom pranja kose: Napravila glupu grešku, bila u komi dva meseca i izgubila sedam prstiju (VIDEO)

Pre četiri godine, ova mlada tinejdžerka vratila se iz internata nezadovoljna svojim izgledom kose

1603182528_alima-1.jpg
Foto: Tik Tok Ilustracija/aleemaxali
Oglas

 U pokušaju da je oporavi, na kosu je nanela medicinski šampon i otišla do kuhinje, gde je mama pripremala ručak. 

Proćitajte još: TRAGEDIJA! Poginula poznata blogerka (29) i njeno TROJE DECE

Ne razmišljajući da je proizvod lako zapaljiv, došla je previše blizu, a onda je iznenada njeno lice počelo da gori. Alima Ali je tada imala 12 godina i bila je prebačena u bolnicu i nalazila se dva meseca u komi. 

Nakon četiri godine, Alima se osvrnula na ovaj nemili događaj:

- Otišla sam u kuhinju, kako bih bacila nešto u kantu, kosa mi se našla blizu šporeta, a šampon je bio lako zapaljiv. Uspaničila sam se, a potom prešla u stanje šoka, jer sam pomislila da ću umreti. Nakon toga, znam da sam bila sam u komi dva meseca, tako da nisam mogla da imam neke neposedne reakcije - rekla je Alima koja je danas redovan student. 

@aleemaxali

Not a glow up exactly 🤣 ##for you page ##fyp ##foryou ##PerfectAsIAm

♬ Just Wait Till I Glow Up - Dubskie

Zadobila je opekotine trećeg stepena i izgorelo joj je 55% tela, uključujući lice, grudi, butine, stomak, leđa i šake. Izgubila je sedam prstiju.

@aleemaxali

Wtf is this 😭 ##foryoupage ##foryou ##fyp ##loveyourself ##perfectasiam ##confidence

♬ Pop Smoke Hello Slowed.Reverb - CA2 ®

Najteže je prošlo, ali put do izlečenja je veoma dug:

- Svaki dan moram da odeću čistim pod pritiskom raspršivačem vazduha, da mažem kreme i pijem lekove. Imala sam na stotine operacija i čeka me još. Interno sam potpuno dobro. Rečeno mi je i da mi kosa neće ponovo narasti, ali nekim čudom jeste. Još uvek mogu da vodim sasvim normalan život. Mogu da vozim i radim svakodnevne aktivnosti - dodala je.

@aleemaxali

Why do I look so distressed at the end 😂 ##foryoupage ##foryou ##fyp

♬ My Friends (We Get Turnt Up) - Mr. Hotspot

Iako je prošla pakao, Alima tvrdi da ima više samopouzdanja i snage nego ranije. Otvorila je Tik Tok nalog, prati je više od 250 hiljada ljudi, a poseban motiv daje osobama koje imaju slične probleme.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas