Oglas
· · Komentari: 0
ZLATO

PET najpouzdanijih NAČINA kako da u dom privučete NOVAC i BLAGOSTANJE

Dobro je poznato da japansko drvo privlači novac, ali postoji još trikova! Za početak, popravite sve slavine koje cure!

1603285015_Depositphotos_6640875_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Da bi privukli novac morate da vodite računa o nekoliko stvari, a prva je da u jugoistočni deo kuće postavite zlatnu žabu sa novčićem u ustima. Ona će vam doneti izobilje i bogatstvo!

Pročitajte još: Kako da uredite DOM prema FENG ŠUI učenju sa PREDMETIMA koje SVI IMAMO U KUĆI

Žaba mora da stoji na podu, jer noću izlazi napolje i na nogicama donosi zlatni novac kući. Takođe, treba redovno čistiti kuću, jer nečistoća ometa pozitivnu energiju koja privlači novac.

Garancija para Foto: Peksel
Zlatna ribica je ključna u privlačenju novca.

Važne su i boje, pa u kuću unesite ljubičaste, crvene i zelene jastuke, jer privlače blagostanje. Nabavite i staklenu činiju u koju ćete staviti po kamenčić ametista, karneol i žad, jer ste tako najsigurniji.

Pročitajte još: Saveti za ČUVANJE BILJAKA tokom ZIMSKIH meseci

Privlačite blagostanje Foto: Piksel

Zlatna ribica je, takođe, veoma značajna u privlačenju novca. Kugla sa ribicom terba da stoji u jugoazpadnom delu stana. Bilo bi idealno kada bi nabaviti sedam zlatnih i osmu, crnu ribicu. Ova crna ribica će upijati negativnu energiju.

Ako neka ribica umre - ništa strašno! To znači da je upila negativnu energiju i nabavite odmah novu!

Predmete od zlata stavite na jugoistok.

Predmete od zlata postavite u jugoistočni deo doma. Recimo, činiju sa metalnim novčićima tako postavite, jer će privući novac. Ako imate društvene igre i njih čuvajte u tom delu stana.

Pročitajte još: Zbog ovih razloga kuća IZGLEDA NEUREDNO: Manje je više i u ovom slučaju

Konji donose bogatstvo, pa nabavite sliku ili figuru konja. Dovoljno je da obratite pažnju na neku tursku seriju i videćete da svaki biznismen u kancelariji ima sliku konja!

U svemu koristite zlatne predmete Foto: Peksel

Uvek nosite zlatne narukvice, minđuše, ogrlice, jer sve to privlači dodatni luksuz. Koristite zlatne čaše, pijte kafu iz zlatne šolje, a ako imate privatnu firmu nabavite zlatnu lampu.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas