· · Komentari: 0
STIL

Tri modna detalja u koja morate da investirate

Ova tri modna detalja su nešto što svaka žena treba da ima

1605711328_Depositphotos_22848360_s-2019.jpg
Foto: depositphotos

Nije potrebno imati mnogo odevnih kombinacija, ali je potrebno imati nekoliko bitnih dodataka, kojima ćete upotpuniti svoj izgled.

Pročitajte jooš: Hulahopke vam često pucaju? Uz ovaj TRIK to se neće više događati

Prema rečima svetskih modnih stilista, postoje tri modna komada na koje je potrebno da potrošite pare, dok sa drugim stvarima se možete igrati i u najeftinijim varijantama.

Klasična crna pismo tašnica - Ova elegantna torbicaide uz gotovo sve i savršeni je odabir za ozbiljan ručak kao i večeru u gradu. Uložite u zgodnu kožnu torbicu, možda sa zanimljivim detaljima i čvrstom ručkom.

Foto: despositos

Cipele na štiklu - Prelepo dizajnirane cipele na štiklu, bilo da je reč o sandalama ili klasičnim štiklama, trajaće godinama i moći ćete da ih nosite u različitim situacijama. Nabavite malo matiranu verziju kako biste ih s jednakom lakoćom mogli da nosite i na letnu haljinicu i toaletu dostojnu crvenog tepiha.

Foto: despositos

Klasični bezvremenski sat - Iako smo verovatno u iskušenju da vreme pratimo isključivo na mobilnim telefonima, mnogo je bolje, osloniti se na ručni sat. Srednje veliki metalni sat možete da se kombinuje uz sve, dok su satovi s kožnim narukvicama, inspirisani muškim kolekcijama, prilična klasika.

Foto: despositos

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.