Oglas
· · Komentari: 0
teniserka

Ana Ivanović se VRAĆA NA TEREN: Evo kada možemo da očekujemo nekadašnju najbolju teniserku sveta

Posle pet godina odsustva iz profesionalnog sporta, nekada najbolja igračica sveta Ana Ivanović vraća se u maju na teren na turniru u Beogradu, kao ambasador belog sporta

1618730862_655be3c5f85dc21714f79abf05c94cb1f60eb64a.jpg
Foto: Epa
Oglas

Pet godina nakon što se povukla iz profesionalnog tenisa, Ana Ivanović (33) će se vratiti na teren na Serbia Openu u Beogradu, koji će od 16. maja biti organizovan i u ženskoj konkurenciji. Da će nekada najbolja igračica sveta ponovo istrčati na šljaku, potvrdio je direktor turnira Đorđe Đoković, objasnivši da će Ana biti ambasadorka tenisa. Nešto slično učinio je Novak Đoković prošlog proleća kada je tokom Adria Toura na Dorćolu ugostio Jelenu Janković i sa njom odigrao kratki egzibicioni meč, prenosi Gloria.

Pročitajte još: Đokovići sina upisuju u srpsku školu: Nastava počinje od jeseni, a evo kako će izgledati!

Ivanovićeva se od belog sporta oprostila krajem 2016, pola godine nakon što se u Veneciji udala za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, sa kojim je dobila dva sina: trogodišnjeg Luku i jednoipogodišnjeg Leona.

- Nedostaju mi takmičenja jer sam volela da budem na terenu i igram velike turnire. Izaći na stadion, poput “Artur Eša”, i čuti podršku i ljubav, neverovatan je osećaj. Postoje trenuci kada mi tenis nedostaje. Ali kada razmislim o svemu što ide uz to i koliko izaziva stresa u telu, i psihički i fizički, onda mi ne nedostaje. Zahvalna sam što kod kuće odgajam decu i provodim vreme sa suprugom - rekla je Ana u video-intervjuu Sport klubu krajem prošle godine.

Tokom profesionalne karijere ostvarila je 580 pobeda, osvojila 15 WTA turnira, uključujući i jedan grend slem, Rolan Garos 2008. godine. Već plasmanom u finale tog takmičenja postala je prva teniserka sveta, a na toj poziciji provela je 12 sedmica.

Pročitajte još: Bile su mlade i PRIRODNE?! Milica Todorović objavila fotografiju sa poznatom pevačicom iz 2010. godine koja je NEPREPOZNATLJIVA (FOTO)

Ana i danas održava formu, trenira i brine o ishrani.

- Čudno vreme je za nama, ali sa dvoje male dece, priznajem da nam je izolacija čak i prijala. Mnogo vremena smo provodili zajedno i trebalo nam je novih ideja da se animiraju deca - ispričala je Ana za Gloriu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas