· · Komentari: 0
FOTO DANA

Jennifer Lopez i Ben Afflec konačno uhvaćeni ZAJEDNO! Tope se u zagrljaju, a u njegovoj ruci je nešto zanimljivo! (FOTO)

Dženifer Lopez i Ben Aflek se viđaju, ali mnogi su bili sumnjičavi dok ne vide zajedničku fotografiju!

1622615982_benifer.JPG

To je to - konačno se pojavila paparaco fotografija koja dokazuje da je Benifer ponovo aktuelan! Dženifer Lopez (51) i Ben Aflek (48) su posle 17 godina apsolutno ponovo u vezi!

Pročitajte još: Megan je opet UBOLA PRSTOM U OKO! Javnost ne veruje na šta je nagovorila Harija! (FOTO/VIDEO)

Bila je to ljubav decenije. Zaljubljeni do ušiju verili su se, a onda raskinuli veridbu. Po hitnom postupku se Ben Aflek venčao sa glumicom Dženifer Garner i dobio troje dece, a Dženifer Lopez sa pevačem Markom Antonijem i dobila blizance. Onda su se oboje razveli.

Raskinula sa Aleksom Rodrigezom

Kada je Džej Lo (51) objavila da je raskinula veridbu sa Aleksom Rodrigezom mediji su počeli da bruje da je slavni par ponovo zajedno. Spekulisalo se da su bili na zajedničkom vikendu u Montani, da je on zbog nje došao na koncert.

Bivši verenik se oglasio
Aleks Rodrigez (45) je na svom profilu napisao da je započeo novu fazu života. "Sve što mi ne služi na dobro izašlo je iz mog života. Nova energija stiže. Otključavam novi nivo mentalnog, psihičkog i spiritualnog".

Sada ih je definitivno "uhvatio" paparaco! Jennifer Lopez i Ben Afflec su protekli vikend proveli u Zapadnom Holivudu. U ponedeljak su viđeni na večeri u restoranu "Wolfgang Puck’s" kako stižu jednim kolima, a Ben Aflek vozi, izlaze zajedno i zagrljeni ulaze na večeru.

Pročitajte još: Gordon Remzi OČAJAN: Ćerka ulazi u RIJALITI, a evo kako izgleda u BIKINIJU (FOTO)

Paparaco slikao i treću osobu

U kolima je sedela i treća osoba, a Ben je, čim je izašao zapalio cigaretu.

Fotografije zaljubljenog para, Jennifer Lopez i Ben Affleca možete videti OVDE -  u magazinu Page Six 

Dženifer i Ben su javnost pokušavali da prevare javnim pojavljivanjem tokom vikenda. Naime, Džej Lo je vikend provela u Majamiju sa decom i bivšim suprugom, a Ben, takođe, sa decom u Los Anđelesu.

Pročitajte još: Kejt i Vilijam slave godišnjicu: Zaljubio se kada je video na modnoj pisti, a onda joj je dao prsten Ledi Dajane (FOTO)

Dženifer je nedavno objavila na Instagramu fotografiju na kojoj peva i potpisala je rečima: Sexy summer fun coming!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.