Oglas
· · Komentari: 0
KAO NEKAD

Dženifer Lopez i Ben Aflek uhvaćeni u Hemptonsima u najslađem izdanju, a priča se da imaju lepe vesti! (FOTO/VIDEO)

Najtraženiji par je bio prisan sve vreme dok su šetali u Hamptonsima u NJujorku.

1625467849_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ Access
Oglas

Priča se da slavni par, koji je nedavno obnovio ljubavnu vezu, namerava da se venča krajem godine.

Džej Lo (51) i Ben (48) primećeni su zagrljeni tokom prazničnog vikenda 4. jula.

Pročitajte: Sin Elizabet Harli ostao bez višemilionskog nasledstva: Razlog je "zgrozio i uništio" glumicu! (FOTO)

Dobitnik Oskara nosio je u kakija pantalone i bež dukserici, dok je pevačica nosila pantalone i džemper. Dve zvezde držale su se zagrljene tokom šetnje, dok je Džej Lo položila ruku glumcu na stomak, a sve ovo se dešava nakon što su u javnost procurele informacije da par želi da se venča.

Izvor je prethodno rekao za jedan američki magazin da Ben ne bi drugi put „dozvolio Džen da pobegne“ jer „ne želi da je ponovo izgubi“. Insajder je dodao: „Nova veza je tehnički "stara" samo nekoliko nedelja, ali zapravo oni nastavljaju tamo gde su stali. "Džen i Ben oboje znaju sve jedno o drugom - i dobro, i loše i ružno. Ne počinju od nule."

Drugi izvor blizak paru nedavno je za drugi magazin rekao da Ben želi da zaprosi Dženifer na njen 52. rođendan, krajem meseca. Insajder je rekao: "Ben želi da još jednom pruži šansu ljubavi i planira romantičnu prosidbu na pevačicin 52. rođendan, 24. jula."

Par koji je nedavno bio na romantičnom sastanku, vezu je prvi put prekinuo 2004. godine, samo nekoliko dana pre planiranog venčanja i u roku od godinu dana, venčali su se sa nekim drugim. Ona za Marka Entonija, sa kojim je dobila dvoje dece, dok je Ben rekao "Volim te" Dženifer Gardner, koja je postala majka njegovo troje dece.

Pre nego što se pomirila sa filmskom zvezdom, Džej Lo je bila verena za Aleksa Rodrigeza, međutim, oni su se razišli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by . (@star26__)

Pročitajte još: Nećete verovati koliko godina je napunila Nikol Šercinger: Slavila je za sve pare u leopard bikiniju! (FOTO)

Kako britanske novine ekskluzivno saznaju džej Lo se seli u Los Anđeles kako bi bila bliže Benu i dalje od Majamija, koji je podseća na bivšeg. Inače, Aleks Rodrigez je optužen da je varao Dženifer sa Medison LeKroj, što su obe strane negirale.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas