· · Komentari: 0
MODA

Dve boje, jak kontrast i debela peta: Verica Rakočević u ČIZMAMA koje će poželeti SVAKA ŽENA (FOTO)

Dizajnerka je oduševila dame ovakvim izborom obuće.

1637078924_verica-rakocevic.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Kurir

Modna dziajnerka Verica Rakočević tokom slikanja za jedan magazin odabrala je zanimljivu kombinaciju koja je u isto vreme elegantna, ali i kežual.

Lepršavu haljinu uklopila je sa dubokim čizmama do kolena, koje su bile u prvom planu.

Pročitajte još: "Da li žena u sedamdesetim treba da nosi ovo?": VERICA RAKOČEVIĆ u kombinaciji koju nose TINEJDžERKE izgleda FENOMENALNO (FOTO)

Reč je "šanelovom" modelu u crnoj i beloj boji, što je varijacija na temu slavnih salonki Gabrijele Šanel po kojima je ova kuća poznata. Naime, Koko je bila prva dizajnerka koja je kreirala dvobojnu cipelu, kako zbog estetskih tako i zbog praktičnih razloga.

Taman vrh vizuelno skraćuje nogu čineći je damskom, dok se na crnoj potpetici eventualna sitna oštećenja mnogo manje vide. 

Dvobojne čizme i ovako jak kontrast biće pun modni pogodak ove zime, a žene će ga posebno obožavati jer je izuzetno praktičan - bela boja doći će do izražaja, a mesta koja se najčešće prljaju biće skrivena crnom bojom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.