· · Komentari: 0
PORODICA BESNA

"ZLA ŽENA" Odgajao sam Georginu Rodrigez kada je njen tata bio u zatvoru, ali nas je zaboravila kad je upoznala Ronalda, kaže ujak (FOTO)

Ove nedelje će premijerno biti prikazana njena Netfliks rijaliti serija, u kojoj će Georgina Rodrigez svetu ispričati o svom „životu iz snova“ sa verenikom Kristijanom Ronaldom.

1642958621_profimedia-0381533195.jpg
Foto: Profimedia

Letovanje na jahtama sa asom Mančester junajteda, letenje privatnim avionom i razbacivanje 32.000 evra na dve boce finog vina i 174.000 evra na torbice, Georginina su svakodnevica.

U promotivnom klipu za seriju "Ja sam Georgina", španska manekenka, koja puni 28 godina kada emisija počne da se emituje u četvrtak, izjavljuje da zna kako je „nemati ništa – i kako je imati sve“.

Ona insistira da nikada neće zaboraviti porodicu iz koje je potekla pre nego što je portugalski heroj Kristijano (36) – za kog se tvrdi da vredi 943 miliona evra – zakoračio u njen život.

Međutim, neki iz te porodice optužuju influenseru da ih je ignorisala nakon što se sljubila sa Kristijanom i postala mama njihovoj četvorogodišnjoj ćerki Alani Martini.

120.000 evra vredan kokain

Georginin ujak, Hesus Hernandez, koji kaže da ju je odgajao nakon što je njen otac završio u zatvoru zbog šverca droge, nazvao ju je „zlom“ jer je isključila porodicu.

Foto: Printskrin

Rekao je: „Možda nas se stidi i smatra da je bolja od nas jer mi ne živimo sa njenim luksuzom. Nikada joj nisam tražio ništa. Pozvala je samo jednom ili dvaput otkako sam saznao da izlazi sa Ronaldom."

Pročitajte još: Venčanje Bruklina Bekama iz prve ruke: Verenica Nikola "ZAZIRE" od haljine mame Viktorije (FOTO)

I drugi su uznemireni. NJena polusestra Patricia Rodrigez (33) rekla je: „Kada je mom sinu bio rođendan, pitala sam da li može da zamoli Kristijana da potpiše majicu za mog dečaka, a ona je rekla 'Ne' — nije htela da mu smeta dok je on bio na odmoru.”

U međuvremenu, Georginina baka je umrla pre tri godine, u 80. godini, a da nije upoznala Alanu Martinu.

Georgini je bilo teško kao dete. Odrasla je u Haki, gradu na severoistoku Španije.

NJena mama Ana Marija Ernandez upoznala jesupruga Horhea nakon što se on doselio iz Argentinu u Španiju. On je uhapšen dan pre Georgininog petog rođendana zbog neuspešnog pokušaja da prokrijumčari više od 120.000 evra vrednog kokaina iz Španije.

Georgina je postala baletska igračica, studirala engleski jezik u Londonu i radila kao au pair u Bristolu. Potom je postala model, vratila se u Španiju i radila u Guči prodavnici u kojoj je kupovala bivša zvezda Real Madrida Kristijano — i njen život se zauvek promenio.

Georgina, koja je sada trudna sa blizancima, putuje u 20 miliona evra vrednom mlaznjaku fudbalskog kralja. NJena kolekcija nakita procenjuje se na 3 miliona evra, a Kristijano joj je nedavno za sve to kupio kofer Luj Viton vredan 123.000 evra. Godine 2018. par je kupio mačku sfinks bez dlake za 3.100 evra.

Kristijano zarađuje 570.000 evra nedeljno u Crvenim đavolima nakon što je prošle godine prešao iz Juventusa, a vila u Češiru sa sedam spavaćih soba vredna 3 miliona funti ima bioskop i garažu sa četiri mesta za deo njegove flote vredne 20 miliona evra. 

Mamina porodica besna na nju

Ovo je sve svetlosnim godinama daleko od Georgininih korena, kad joj je ujak Hesus pomogao u odrastanju.

Rekao je: „Bio sam zadužen da obezbedim Georginu i njenu sestru, da im kupujem odeću, plaćam struju i vodu. Uradio sam sve. Džordžina je živela sa mnom tokom svojih tinejdžerskih godina do dana kada su mog zeta vratili u Argentinu."

Hesus živi u dvokrevetnoj kući na jugoistoku Španije sa ženom i detetom, sa nešto više od 780 evra mesečno.

Besan je što mu Georgina nikada nije rekla gde je Horhe sahranjen nakon što je umro u 70. godini od moždanog udara pre tri godine u Argentini. Govoreći na španskoj televiziji, dodao je: „Niko nam nije rekao da je Horhe umro. Ne znam zašto nam Georgina nije rekla. Pokušao sam da je kontaktiram."

Dodao je: „Napisao sam na Kristijanovom Fejsbuku: „Imaš najzločestiju ženu pored sebe“ i „ako želiš da znaš, kontaktiraj me, reći ću ti“. NJegova partnerka Lidija je dodala: „Prestala je da zove ujaka i baku na dan kada se porodila. Pokušali smo da telefoniramo i čini se da je promenila brojeve."

„Sada će svi saznati kakva je ona bestidna osoba. „Zašto nam nije mogla reći da joj je tata umro? Ne kriješ takve stvari.“

U svom Netfliks promo videu, Georgina kaže „život se zauvek promenio“ pre pet godina kada je upoznala Kristijana, dodajući: „Zahvaljujući ljubavi, moj život je san“. On guguta: "Ona je žena u koju sam potpuno zaljubljen."

Ona je nesumnjivo odan partner i odana mama, a Kristijano ju je ranije hvalio što je unela radost u njegov život. Rekao je: „Geo mi je mnogo pomogla. Ona je mama moje dece i ja sam tako strastven prema njoj. Ja otvaram svoje srce za nju, ona otvara svoje srce za mene. Tako sam srećan sa njom."

Georgina je o njihovom kućnom životu rekla: „Deca su naša radost. Probudimo se i prvo što uradimo je da ih zagrlimo i poljubimo, stavimo ih u njihove male stolice i posmatramo ih dok doručkuju – pobrinemo se da imaju sve što im treba, i tako ceo dan.

"Ovo je veoma posebno vreme za sve nas."

NJenih 30 miliona pratilaca na Instagramu sigurno će gledati njenu Netfliks emisiju, koja će se emitovati u 190 zemalja. Ali izvor blizak njenoj porodici rekao je ove nedelje: „Bio bih zapanjen kada bi ušla u detalje o kriminalnoj prošlosti svog oca ili napetosti između nje i dela porodice njene mame. Ona je javno govorila o svojoj ljubavi prema starijoj sestri Ivani, ali većina njenih fanova ne zna gotovo ništa o ostatku njene porodice."

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.