Oglas
· · Komentari: 0
KIGAKU

Jovana i Srđan su NAJGORA moguća KOMBINACIJA u HOROSKOPU, spajao ih je BROJ 6! A, evo šta je sa Željkom!

Poznatom voditeljskom paru Srđanu Predojeviću i Jovani Joksimović suđeno je da se razdvoje, a do sada ih je držala - šestica!

1600786148_2.JPG
Foto: Youtube/printscreen/ PRVA
Oglas

Ukoliko je sudeći prema japanskom horoskopu Kigaku - Jovani i Srđanu je suđeno da se razvoje kao voditeljski par! Do ovog zaključka dođeno je detaljnim analiziranjem njihovog kigaku horoskopa, prenosi "Letnji horoskop".

Japanski horoskop se bazira na devet znakova, "devet zvezda", koje su označeni brojkama, a, kako tamo piše, Srđan i Jovana su veoma loša kombinacija! Srđan (rođen u znaku broja 2) je u lošem odnosu sa Jovanom (rođenom u znaku broja 1)!

Pročitajte još: MARS kreće retrogradno i PRVI PUT od februara SVE će postati JASNO

Ključ je u "šestici"
Tijanićeva i Mitrovićeva šestica, lepo se vidi u Krugu slaganja, a povezivala je godinama Srđanovu dvojku i Jovaninu jedinicu.

Kako je to moguće kada godina odlično sarađuju?

Loša su kombinacija bez treće osobe!

NJih je zajedno držala energija treće osobe, rođene u znaku broja 6, koja ih je, svojom energijom, čvrsto povezivala. Dakle, Srđan i Jovana su odlično funkcionisali kao voditeljski par prvenstveno zahvaljujući profesionalnim sposobnostima, ali i osobi koja ih je prvo spojila, pokojnom Aleksandru Tijaniću, tada direktoru RTS-a, koji je bio rođen u znaku broja 6 u japanskom horoskopu.

Ko ih je odveo na Prvu?
Prelazak na TV Prva značio je njihovo razdvajanje od osobe koja ih podržava, pa je njihovo "slabljenje" kao voditeljskog para i razdvajanje bilo pitanje vremena.
Svi direktori bili su šestice!

Kada su prešli na TV Pink, imali su sreće da je Željko Mitrović vlasnik Pinka slučajno, takođe, rođen u znaku broja 6, pa se njihova pobednička kombinacija, opet uz pomoć treće osobe, nastavila.

Pročitajte još: U NOVEMBRU sve će izgledati kao RUŽAN SAN, granice će početi da se otvaraju, a šta nas čeka od NOVE GODINE?!

Kigaku Foto: Piksabej

Šta će se dalje dešavati?

Jedna od nezvaničnih informacija je da će Jovana i Srđan preći na novu K1 televiziju koju vodi njen suprug Željko Joksimović. Željko je, takođe,  broj 1 u japanskom horoskopu (kao Jovana ) i to za Srđana neće biti dobro, jer će se pojaviti još jača "negativna veza" sa još jednom jedinicom! Istina, ukoliko i na ovoj televiziji direktor nosi broj 6 - imaju šanse...

Ova godina je promenljive sreće za oboje, a Jovana ne treba mnogo da se uzda u Željka, jer...
Japanski horoskop

Prema japanskom horoskopu Srđanovoj "dvojki" i Jovaninoj "jedinici" tokom 2020. godini stoji "promenljiva sreća" pa bi oboje trebalo da dobro paze pre nego što donesu odluku šta će dalje.

Pročitajte još: Pandemija korona virusa će trajati dok MARS ne izađe iz OVNA, a tek onda sledi SPEKTAKL!

U japanskom horoskopu, naime, stoji da osobe istog znaka treba da su u dobroj vezi, ali ne i u vezi koja stimuliše napredak. Pošto su isti znaci, bioritmovi su im potpuno isti, pa jedno ne može da vuče drugoga, piše u "Letnjem horoskopu". Dakle, takvi odnosi nisu stimulativni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas