Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Venera prolazi kroz Devicu: Ko se sada ZAPOSLI to mu je POSAO ŽIVOTA

Tranzitna Venera u Devici spaja Ketrin Zitu Džons, Džuliju Robers i Kim Kardašijan!

1626856524_Venere.jpg
Foto: Epa/Instagram
Oglas

Ova Venera nije romantična i nežna kakvom je zamišljamo. Ona je proračunata, analitična, ponekad traži dlaku u jajetu i nikada, ali nikada se ne zaljubljuje tek tako.

Pročitajte još: Šta donosi pun Mesec u VODOLIJI? TRI znaka menjaju posao, a Riba u potpunosti menja život

Zaljubićete se, ali nećete izgubiti glavu

Ova Venera planira zaljubljivanje.

Venera sa ručnom
Ova Venera povlači ručnu, spušta emocije i racionalno pristupa ljubavnom odnosu. To je igranje na njenom terenu po njenim pravilima.

Ali, ona ne gubi glavu, sve analizira i kada možda naiđe na savršenstvo (što je ne moguće) tek onda dolazi do traženja dlake u jajetu. Sve to radi sa ciljem da sebi racionalno objasni da savršenstvo ne postoji, da nađe tu jednu manu -zamerku kako bi sebi objasnila i rekla : "vidi, pa ni on nije svaršem".

Ova Venera je proračunata i sve planira, a pogotovo ljubav

Nije retkost da osobe sa ovom Venerom umeju da budu naporne, sitničave i džangrizave, a opet baš te osobe sa ovom Venerom su nestvarno lepe. Poznate osobe sa Venerom u Devici su: Džulija Roberts, Kim Kardašijan, Ketrin Zita Džons...

Pročitaje još: DUH Miroljub teroriše Kosmaj, a jedini spas je da mu se pokaže OVA stvar

Žene sa Venerom u Devici se poznaju po garderobi

Osobe sa Venerom u Devici dosta polažu na grderobu, ona je svedena, poslovna bez puno detalja. NJih garderoba oslikava. Imaju nestvarno lep osmeh i usta.

Osnovno pravilo kada je ljubav u pitanju je da ona racionalo i pragmatično shvati! Da shvati šta znači zaljubiti se, voleti, osećati požudu i strast. Često partnera nalazi u poslovnom okruženju, jer je Venera u Devici velika radilica.

Sada je trenutak za novi posao

Kada su finansije u pitanju, Venara u Devici nam donosi stabilne investicije, i daje nam snagu da se suočimo sa problemima i rizicima i da donesemo najbolju odluku kroz detaljnu analizu.

Pročitajte još: Prvo tanker koji lebdi, a onda se na nebu pojavio i PLUTAJUĆI GRAD! (FOTO)

Za vreme njene vladavine možemo da očekujemo sklapanje dugoročnih i sigurnih investicija i planova. Sada ako neko nađe posao ili dobije novu ponudu u okviru trenutne firme nepogrešivo vodi ka uspehu.

Pročitajte još: Viline vode kod Rekovca leče nerotkinje i predskazuju budućnost (FOTO)

U ljubavnom pogledu ova Venera nam daje da budemo više posvećeni drugima, da ih razumemo i da dajemo sebe baš tamo gde je naša pomoć neophodna. Ova Venera nije empatična već potpuno racionalna i baš zato sebe dajemo samo tamo gde je potrebno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas