Oglas
· · Komentari: 0
astro

Vikend horoskop: Bikovima sledi odmor nakon stresne nedelje, a dva znaka treba da prihvate poziv za putovanje

Dolazi nam vikend za realaksaciju i punjenje baterija za narednu nedelju

1670601888_shutterstock_2023085888.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Vikend pred vama vam donosi promene u porodičnim odnosima. Ženska osoba se meša u vaše odluke. Zauzmite stav i otvoreno joj stavite do znanja dokle može da ide.

Bik

Nedelja iza vas je bila stresna, pogotovo partnerski odnos. Odmorite se tokom vikenda i staloženo porazgovarajte sa partnerom.

Blizanci

Haos na poslu polako jenjava. Sada se okrenite sebi i partneru. Slobodni mogu da očekuju upoznavanje preko prijatelja.

Pročitajte još: Venera je u Jarcu od 10. decembra i biće do početka januara: Donosi turbulencije u ljubavi ovim znakovima

Rak

Najvažnija stvar za vas je porodica. Nikada ne odustajte od onoga što vas čini srećnim. Za vikend se može desiti sukob sa bliskim ljudima, baš zbog toga što se mešaju u vašu ličnu sreću.

Lav

Ako ste razmišljali o promenama životnih navika sada je vreme za to. Posle punog meseca sedite, opustite se i polako pravite novi plan odnosno promene koje želite da uvedete.

Devica

Vašem prefesionalizmu nema kraja. Budite svesni da zamarate i sebe i svoju okolinu. Zato za vikend uradite nešto što odstupa od vašeg načina života i ludo se zabavite!

Vaga

Partner je na ivici pucanja. Oseća se potpuno zapostavljeno. Ima i razloga za to jer ste vi potpuno okrenuti poslu. Ispravite to za vikend jer zaista može da dođe do pucanja veze, braka!

Škorpija

Za dane vikenda sedite i napravite spisak stvari koje želite da završite u narednom periodu. Jedino tako ćete moć da postignete sve što ste planirani do kraja godine.

Strelac

Očekujte za vikend ponudu za mini odmor koju nećete moći da odbijete. Slobodni Strelčevi će imati poziv od osobe iz prošlosti…. Bićete prijatno iznenađeni.

Pročitajte još: Astrološka predviđanja za naredni period prema PODZNAKU: Pripremite se za neočekivano

Jarac

Nalet pozitivne energije se preliva na vikend. Jednostvno samo uživajte u talasu koji vas nosi i zagrlite sebe iznutra i jednostavno uživajte.

Vodolija

Potrudite se da ovaj vikend provedete samo sa ljudima koji vama znače i čija energija vam prija.

Ribe

Ako vam se ukaže prilika da ovog vikenda otputujete nikako nemojte propustiti. Slobodne Ribe će imati priliku da upoznaju veoma privlačnu osobu. Polako, dobro slušajte šta priča jer možda neke stvari pokušava da sakrije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas