· · Komentari: 0
ASTRO

VIKEND HOROSKOP: LAVOVIMA i RIBAMA slede promene na poslovnom planu, a jedan znak će stresti osobu iz PROŠLOSTI

Šta vam zvezde poručuju ovog vikenda?

1639750284_clock-ge89617208_1280.jpg
Foto: Piksabej

Ovan

Naglašena vam je želja za dokazivanjem kada je posao u pitanju. Jaka pokretačka snaga vas može dovesti do sukoba sa kolegama. Spustite loptu i ne nasedajte na provokacije. Kada je vaš lični život u pitanju, imate želju za putovanjem. Ovaj vikend iskoristite da posetite turističke agencije i pokušajte da nađete nešto po vašoj meri.

Bik

Veliku napetost osećate i tada se u vama budi vaša mračna strana. Bilo bi poželjno da vikend iskoristite za relaksaciju jer u suprotnom nagomilani stres može da eskalira na poslu. Generalno sada ne vidite kraj problemima. Kada odmorite misli, videćete da nije sve tako kao što izgleda.

Blizanci

Već duže vreme vi želite da promenite neke stvari u vašem ličnom okruženju. Samim tim i kod vas u vašoj svesti dolazi do velikih promena. Vikend je idealno vreme da se posvetite samo sebi i svojim mislima. Možete sve da stavite na papir i onda polako - stavka po stavka.

Pročitajte još: MERKUR u JARCU od 13.12 do 2.1.2022: Tranzit koji donosi KALKULACIJE i PROMENE na poslovnom i ljubavnom planu

Rak

Komunikacija vam je slaba tačka - kao da vas niko ne razume. Potreban vam je restart za vikend. Početak radne nedelje će biti poprilično stresan tak da je poželjno da vikend provedete u miru. U ljubavnom životu vas očekuju samo pozitivne stvari.

Lav

Stres na poslu se oslikava na dom, porodicu i partnera. Za pojedine Lavove ovo može biti period koji će doneti ili promenu posla ili na žalost i prekid radnog odnosa. Ipak se univerzum porinuo da ne bude sve tako teško jer mnoge čeka iznenadna ljubavna veza u koju mogu ući već sada za vikend.

Devica

Sada je pravi trenutak da unesete izmene u vaš jelovnik i način života. Neka u 2022. godinu uđete potpuno umno i telesno promenjeni. Vikend iskoristite za detaljan plan i program vašeg načina života. Srećno!

Pročitajte još: UM ili OSEĆANJA: Koji horoskopski znakovi se oslanjaju na sopstvenu SNAGU i PAMET, a koji na SREĆU?

Vaga

Početkom radne nedelje haos i pritisak koji ste do sada osećali odlazi kao rukom odnešen. Ovaj vikend je samo uvod u lepu radnu nedelju koja vas očekuje. Kada je vaše zdravlje u pitanju bilo bi poželjno da odete na sistematski pregled.

Škorpija

Vama je vikend u znaku ljubavi. Poneke Škorpije neka se pripreme na slatke muke jer će osoba sa kojom ste trenutno u kontaktu tražiti od vas da jasno kažete svoje emocije i šta želite od tog odmora.

Strelac

Velike energetske oscilacije u međuljudskim odnosima osećate. To vam stvara kofuziju i ne znate na koju stranu da krenete. Vašem biću to ne prija. Dva dana vikenda ako možete posvetite svom umu tako što ćete ga častiti dobrog knjigom ili filmom.

Pročitajte još: Kojim poklonom da obradujete svaki horoskopski znak za Novu godinu

Jarac

Polako ali sigurno vi dolazite u balans sami sa sobom. Sav rad koji već duže vreme sprovodite sada pokazuje rezultate. Tako i nastavite da bi u 2022. ušli rasterećeni i sigurnu u sebe. Na polju doma i porodice može doći sada za vikend do manjih nesuglasica. Nemojte da vas to poremeti.

Vodolija

Odličan vikend je pred vama. Ako niste dobili poziv za mini putovanje sada očekujte. Na vama je samo da spremite najosnovnije i da budete spremni. Na tom mini odmoru postoji mogućnost da sretnete osobu iz prošlosti…

Ribe

Svesni ste da kada  nešto ne ide da je potrebno prekinuti. Ovo se odnosi na vaš ljubavni i poslovni život. Polako za dane vikenda razmislite i odlučite kojim pravcem želite da krenete dalje. Ponekad je dobro da vi presečete jer vas zasigurno očekuje nešto mnogo bolje!

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.