· · Komentari: 0
PLANETE

Otvorena je "LAVLJA kapija": Očekujete nečekivano, ali i neverovatan USPEH

Sunce i Mesec su u kvadratu sa dinamičnim i naelektrisanim Uranom, što uvek donosi neočekivani razvoj situacije

1629109423_Depositphotos_78379204_xl-2015.jpg

Nešto će nas iznenaditi, nešto što je skriveno od nas, nešto iz vedra neba, Uran će stvoriti kovitlac i ubrzanje, što može da donese haos, ali i oslobađanje.

Pročitajte još: Retrogradni Saturn je neminovnost: BIKU vrtoglave promene i Lavu FATALNU ljubav!

Lav uvek donosi oslobađanje

Nalazimo se u periodu Lava. Svi smo malo otresitiji. Dominiraju elementi koji se odnose na kreativnu ekspresiju, unutrašnji osećaj sebe, ono što nas čini živim, što podstiče naše samopouzdanje da budemo to što jesmo. Sunce je najjače u Lavu, jer je njegov vladar. Ovde imamo blistavu, sjajnu energiju, koja nas čini moćnim i ta moć nam je prekopotrebna zato što je pred nama nešto što moramo da uradimo, jer odavno osećamo da treba.

Merkur nam daje snagu
Merkur je u konjunkciji sa mladim Mesecom, što daje mentalnu snagu i odnosi se na to o čemu razmišljamo, kako komuniciramo, percepciju o tome ko smo mi, šta treba da kažemo ili izrazimo, šta je bitno za nas upravo sada.
Jupiter nas okreće prijateljima, Lav nama.

Planete u Lavu predstavljaju balans Vodoliji, koja je izuzetno naglašena ove godine, zbog Jupitera i Saturna koji se u njoj nalaze i kreću se retrogradno.

Jupiter je ponovo u Vodoliji, što nas usmerava ka okruženju, prijateljima, ljudima sa kojima smo u interakciji, koji su nam potrebni u životu, koji su na našoj strani.

Pročitajte još: Venera prolazi kroz Devicu: Ko se sada ZAPOSLI to mu je POSAO ŽIVOTA

Lav nas vraća sebi, onome što je istina za nas, što nas inspiriše, uzbuđuje, što nas motiviše i podiže, gde možemo da zablistamo. Sada imamo mogućnost da razvijemo samopouzdanje i osvestimo da je to moguće.

Portal lavlje kapije

Svake godine, oko 8. avgusta Sunce se na svom putu kroz sazvežđe Lava sreće na nebu sa sjajnom zvezdom Sirius. Ova pojava je poznata kao portal Lavlje kapije.

Sirijusa svi slave
Portal 8/8 se hiljadama godina slavi kao spiritualni datum. Izlazak Sirijusa i usklađivanje sa Suncem smatralo se važnim događajem u mnogim drevnim kulturama: afričko pleme Dogani, Sumeri, Egipćani.
Lav i Sirijus daju neverovatnu energiju.

Toga dana energija je najintenzivnija, jer je i mlad Mesec u Lavu. Portal Lavlje kapije je kombinacija Sunca u znaku Lava, zvezde Sirijus koja se uzdiže na nebu i numerološkog značenja broja 8 (koji je dupliran). Isprepleteni, ovi faktori emituju veoma povoljnu energiju za postizanje uspeha i ostvarenje planova.

Pročitajte još: Sunce u horoskopu određuje da li ćete biti KRIMINALAC ili DIREKTOR

Sirijus je Sunce

Ovoga puta mlad Mesec je pojačao spiritualnu moć. Ovaj period je idealan trenutak da se napravi plan, započne nešto novo i otvori za obilje koje dolazi.

Lav je hrabrost, liderstvo, ponos...

Fiksna zvezda Sirijus (druga najsjajnija zvezda na nebu, pored našeg Sunca), zove se još i spiritualno Sunce, jer osvetljava ciljeve i ambicije višeg uma. U jeku sezone Lava Sirijus se uzdiže na nebo i postaje jasno vidljiv na istočnom horizontu. Lav oličava hrabrost, ponos i liderstvo. Sunce je vladajuća planeta Lava, što znači da obilje kreativne solarne energije prolazi kroz portal i povećava samopouzdanje.

Pročitajte još: Planete kažu da je sada vreme za novi početak: Promenite POSAO ili partnera

Štampano izdanje Treće oko

Portal je otvoren nekoliko nedelja

Iako je najjače delovanje 8. avgusta, portal je otvoren nekoliko nedelja pre i kasnije. Mlad Mesec uvećava potencijal za stvaranje promena i kreiranje novih poduhvata. Zato obratite pažnju na oblast horoskopa gde se ovaj uticaj dešava.

U numerologiji broj 8 je simbol prosperiteta.

U numerologiji, 8 je broj obilja i prosperiteta, a takođe i simbol beskonačnosti, što predstavlja neograničeni potencijal. Osmi dan osmog meseca obiluje energijom uspeha i pokreće nas da jasno postavimo ciljeve.

Pročitajte još: ČUVARI NEBA su aktivirani: Drugi PUNI Mesec otključava sve PROMENE života

Sirijus se povezuje sa bogatstvom, strašću, čašću i slavom, a Sunce je planeta samopouzdanja, snage volje i samoizražavanja. U kombinaciji sa brojem 8, koji predstavlja obilje, dobijamo idealnu kombinaciju za pokretanje planova koji će se uspešno realizovati.

Kompletan tekst pročitajte u štampanom izdanju TREĆE OKO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.