· · Komentari: 0

Lepa Brena otkriva koji joj napitak pomaže da održi savršenu figuru: Ovo su njeni saveti za topljenje kilograma

Pevačica i u sedmoj deceniji izgleda zanosno

1664967394_lepa_brena_bl_3072022_0010.jpg
Foto: Ata images

I u sedmoj deceniji, Lepa Brena održava savršenu figuru i puna je energije. Na nastupima neumorno igra uz svoje najveće hitove, ali ne krije da je disciplinovana kada je ishrana u pitanju. Osim toga, otkrila je koji napitak konzumira svakog jutra:

- Ujutru redovno popijem čašu mlake vode sa nekoliko kapi limuna. Nakon toga sledi lagani obrok, obično smuti. Za vodu s limunom se veruje da pravi čuda od ranog jutra - pojačava imunitet, stimuliše rad mozga, poboljšava probavu - objasnila je jedna od najvećih muzičkih zvezda, kako prenosi "Stil".

Pročitajte još: "Bilo bi čudo da ostanem trudna u ovim godinama": Goca Tržan o drugoj trudnoći - "Poštedela bih sebe"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Ali, ona isto tako izbegava mleko i mlečne proizvode, kao i hleb:

- Najviše mi prijaju salate sa inćunima i povrćem, sa dodatkom brusnica, mlevenih oraha, morske soli, dobrog maslinovog ulja i dosta limunovog soka - ističe pevačica.

Pročitajte još: Anđelina Džoli izneala jezive detalje iz braka sa Bred Pitom: "Jedno dete je gušio, a mene je zgrabio za glavu i bacio o zid"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Kada želi da izgubi na kilaži, ona izbacuje mnoge namirnice iz jelovnika i ne jede posle 17 časova.

- Kada hoću da skinem nekoliko kilograma, izbacim šećer, odnosno kolače, alkohol, ugljene hidrate, i jedem samo organsko voće i povrće, sve pre 17 časova. Mislim da to nije strogost prema sopstvenom telu, nego disciplina. Neko bi rekao da je to post, koji je zastupljen u svakoj religiji, a ja to zovem detoksikacijom - smatra ona.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.