Oglas
· · Komentari: 0
ZDRAVE ŽIVOTNE NAVIKE

Najnoviji HIT u svetu - 8 KILOGRAMA manja za samo 10 DANA! Bacimo se na BROKOLI DIJETU

Antikancerogeno povrće, koji obiluje A i C vitaminima, bogata folnom kiselinom, magnezijumom...zar treba još razloga za dijetu?

1595454749_brokoli.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Brokoli sadrži dvostruko više vitamina A i C od pomorandže. Ova biljka prepuna je vlakana, folne kiseline, magnezijuma, kalcijuma, gvožnja, cinka, kalijuma i selena. Takođe, ovo povrće ima najveću koncentraciju antikancerogenih matrija.

Jedna kašika brokolija ima samo 44 kalorije

Jedna kašika brokolija ima samo 44 kalorije. Stoga ne čudi da su osmislili dijetu baziranu upravo na ovom povrću, koja će pomoći da za samo deset dana skinete čak osam kilograma. 

Pročitajte još: Dijeta je dobra ako čovek ne gladuje i OBAVEZNO unosi dve stvari

Ključno je izdržati prvih šest dana, a ukoliko vas krene, maksimalne rezultate ćete postići ako ostanete na dijeti još četiri dana, ali to je maksimum.

Uz brokoli su na meniju riba, piletina, nemasna govedina, raženi hleb, maslinovo ulje, paradajz, paprika i nemasni jogurt. So možete koristiti u vrlo ograničenim količinama, a za međuobroke izaberite voće. 

Pročitajte još: Posle ovih biljnih napitaka IZGUBIĆETE STOMAK i "osušiće" se masne naslage

Foto: Pixabay

Prvi i drugi dan

Doručak: 200 grama brokolija, 50 grama raženog hleba, šoljica nemasnog jogurta 

Ručak: 250 mililitara nemasne pileće supe, 150 grama piletine, 150 grama kuvanog brokolija 

Večera: 250 grama brokolija posutog sa belim lukom i malo maslinovog ulja i dve šargarepe

Treći i četvrti dan 

Pročitajte još:Jak doručak doprinosi smanjenju kilograma, ali to nisu jedine blagodeti ovog pravila

Doručak: 200 grama brokolija i jedna paprika, sirovo ili obareno na maslinovom ulju sa belim lukom 

Ručak: 100 grama tune, 150 grama brokolija, kuvanog na pari ili dinstanog na luku i maslinovom ulju, dva paradajza 

Večera: isto kao i doručak 

Peti i šesti dan

Doručak: 100 grama nemasne šunke, 100 grama sirovog ili obarenog brokolija, 1 nemasni jogurt

Ručak: 200 grama sirovog ili obarenog brokolija, 100 grama nemasnog kravljeg sira, 1 kriška raženog hleba 

Večera: 150 grama nemasne govedine, kuvane ili pečene bez masnoće, 150 grama sirovog ili obarenog brokolija

U slučaju da se odlučite za desetodnevnu dijetu, ponovite prva četiri dana. Na ovaj ćete način postići odličnu detoksikaciju tela, što naročito vredi za pušače koji će pročistiti telo od nikotina i svih ostalih toksina koje sadrže cigarete.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas