Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

OTKRIVAMO trodnevni jelovnik JELENE KARLEUŠE: Ovo je tajna savršene linije i u petoj deceniji života

Ishrana se dominantno zasniva na voću i povrću...

1643573754_karleusa_20062018_00038.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Slavna balkanska zvezda Jelena Karleuša tokom svoje karijere uvek je veliku pažnju posvećivala svom izgledu, ali i načinu ishrane. Kako je svojevremeno priznala, bila je i na strogim dijetama kada je imala neverovatnih 75 kilograma, ali generalno njena ishrana se zasniva na zdravim namirnicama.

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ - Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

Naime, Karleušina ishrana je zasnovana na obrocima bez mesa, s minimumom životinjskih proteina u obliku jaja, ribe i mlečnih proizvoda. Hrani se velikom količinom voća na prvom mestu, a onda i povrća.

Jelovnik Jelene Karleuše

Prvi dan

Doručak: Nemasni sir 400 grama, dve kriške integralnog hleba, salata
Užina: Dve jabuke
Ručak: Grašak sa povrćem oko 400 grama i salata
Večera: Salata sa tikvicama

Pročitajte još: Gde bi trebalo da postavimo policu sa knjigama prema FENG SHUI pravlima? Evo šta donosi negativnu energiju

Drugi dan

Doručak: Ovsene pahuljice 4 kašike, voćni miks, čia semenke
Užina: 300grama trešanja
Ručak: Zapečena boranija sa povrćem, salata
Večera: Kiselo mleko 360 mililitara i salata

Pročitajte još: Da li je i vama ovo previše DETINJASTO: Paparaci uslikali Dženifer Lopez, a jedan detalj oko njenog vrata NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Treći dan

Doručak: Mafini sa tikvicama, salata
Užina: Vitaminska salata sa crvenim kupusom
Ručak: Šampinjoni sa povrćem
Večera: Potaž od povrća

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas