Oglas
· · Komentari: 0

Smršala 50 kilograma i vratila staru liniju: Ana Nikolić otkriva šta je najvažnije u njenoj dijeti

Ana Nikolić ističe da je uspela da smrša tek kada je to definitivno odlučila i u svojoj glavi

1683527912_f8d7554b656c9699d5f459867ce3702948638040.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Kada je započinjala muzičku karijeru, Ana Nikolić je bila jedna od najzgodnijih pevačica. Međutim, u drugom stanju je dobila je veliki broj kilograma, sa kojim se dugo borila. Ali, kada je uzela stvari u svoje ruke, veoma brzo je povratila svoju prepoznatljivu vitku liniju!

Kako se navodi, uz pomoć određenog načina ishrane i redovnih treninga, uspela je da smrša više od 50 kilograma! Izgledao kao kada je, tek, zakoračila u muzički svet.

— Moja tajna kako sam smršala: nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem 2 čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Posle toga sledi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice. Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (belo brašno), držim se unosa kalorija od 1000kcal do 1200kcal - objašnjava Ana.

I naglašava da ništa slatko ne jede, kao ni meso.

- Slatkiša sam se odrekla skroz. Meso, takođe, sem ribe. Ako mi bas padne šećer, onda pojedem kašiku krema i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe - ističe pevačica.

Podvlači da je uspela da smrša, tek, kada je zaista to i odlučila u svojoj glavi.

- Čovek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promeni i samim tim će uspeti. Prvih mesec dana je teško, ali navikneš se. Ako ogladim u kasne sate pojedem nešto od povrća. Šargarepa, krastavac ili samo zelenu salatu. Što manje slano, to bolje. Pijem 2 do 3 litra vode dnevno. Nekad i 4 - zaključuje.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas