Oglas
· · Komentari: 0
RECEPT

Sočan kolač koji svi volimo: Napravite KUGLOF SA VIŠNJAMA prema bakinom receptu (RECEPT/VIDEO)

Sočan kolač za vrele dane

1655793852_kuglof.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Iz bakine kuhinje ovoga jutra stiže nam recept za sočan kuglof sa višnjama kojima ćete oduševiti svoje najmilije.

Potrebno je: Ovu namirnicu deca mrze da jedu, a ona kao da ima super moći: Recept za jelo sa KELJEM koji će jesti i najprobirljiviji

Potrebno je:

600 gr. višanja
4 jaja
150 gr brašna
50 gr griza
100 ml jogurta
korica limuna
100 gr šećera
30 ml maslinovog ulja
1 prašak za pecivo

Priprema:

Umutiti belanca sa pečerom dodati prosejano brašno i griz sa praškom za pecivo, Dodati , žumanca, korica limuna,ulje, jogurt  i sve izjednačiti. Premazati uljem kuglof i posuti brašnom. Na dno staviti višnje pa testo.

Opet višnje pa testo i tako do kraja. Peći na 200 stepeni C oko 50 minuta. ostaviti da se ohladi u kuglogu i istresti. Posutu prah šećerom zamirisan vanilom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas