Oglas
· · Komentari: 0
SUPA SA KNEDLAMA

Supa sa KNEDLAMA OD SIRA, idealan ručak za sve ljubitelje JEDNOSTAVNIH jela! (RECEPT)

Jednostavna supa, koja se brzo pravi, a sve sastojke imate u kuhinji - supa sa knedlama od sira.

1620907384_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ Kuk it
Oglas

Sastojci:

  • 100 gr tvrdog sira
  • pola šolje brašna
  • 5 krompira
  • 1 šargarepa
  • 1 crni luk
  • 1 jaje
  • 1 kašika maslaca
  • 2 l vode
  • soli, bibera i mlevene paprike po ukusu

Pročitajte još: Najukusniji SUTLIJAŠ u novom izdanju - Potrebni su vam samo suvo grožđe i jaja! (RECEPT/VIDEO)

Priprema: U posudu narendajte sir, dodajte jaje, so i biber, puter i promešajte. Dodajte brašno, promešajte i ostavite da odstoji 10 minuta.

Za to vreme, u šerpi propržite na ulju, crni luk i šargarepu. Nakon toga dodajte i sitno seckani krompir. Kada se sve propržilo, dodajte brašno i mlevenu papriku i nalijte vodom. Začiniti po ukusu i ostavite da se kuva.

Pročitajte još: Ručak koji se pravi u JEDNOM LONCU - Pasta sa limunom i spanaćem za užurbane radne dane! (RECEPT/VIDEO)

Kada provri supa, kašičicom vadite knedle i spuštajte u supu. 

Kada se knedle skuvaju, supa je spremna za serviranje.

Ovaj recept možete da pravite i sa mesom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas