Oglas
· · Komentari: 0

DILEMA KONAČNO REŠENA: Pogledajte koje povrće se stavlja u hladnu a koje u toplu vodu

Stručnjaci dali savet

1707392079_Foto-Shuttertcok-povrce.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Svi će se složiti s tim da je kulinarstvo nešto posebno, poput umetnosti. Zato, da biste pripremali ukusnu hranu, potreban vam je ne samo talenat, već i škola.

Osim toga, kao i svaka umetnost, i kulinarstvo ima svoje tajne koje se prenose od usta do usta. Dakle, pri pripremi hrane postoje određene zakonitosti, koje bi trebali svi da ispoštujete, a sve sa ciljem da vam jelo bude što ukusnije na kraju.

Veoma česta dilema među domaćicama pri barenje povrća jeste da li se povrće stavlja u hladnu ili ključalu vodu. Ipak, postoji jedna prirodna zakonitost koja to određuje.

Naime, odgovor je vrlo prost i jednostavan: povrće koje raste pod zemljom stavlja se u hladnu, a ono koje raste iznad zemlje, u vruću vodu.

Ubuduće primenite ovo pravilo pa ćete videti da će vam bareno povrće biti daleko ukusnije.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas