Oglas
· · Komentari: 0
KULINARSKA TAJNA

Kuvari se kunu u ovaj trik: Zbog čega treba kuvati PASULJ u čaju od nane?

Oduševiće vas ukus.

1644156218_268eef2fa2485cb0f96880e024fbd07e35fcc320.jpg
Foto: Sutterstock
Oglas

Skoro svaka domaćica tvrdi da ima svoju malu tajnu uz koju joj je ručak makar za trunku bolji nego komšinicin. Ali da se pohvali tom tajnom – retko koja hoće.

Zato vam mi otkrivamo jedan super trik uz koji će vam pasulj biti kao nikad do sada.

Pročitajte još: Kako sprečiti nadimanje? Tajna je u VRSTI PASULJA i načinu PRIPREME

Nenad Stamenović, poznatiji kao Neša Travka, kulinar, planinar, diplomirani eko-turizmolog, nekadašnji šef hilandarske kuhinje i autor emisije „Neša Travka“ na domaćem „Kitchen TV-u“, otkrio je kako se sprema vrhunski pasulj.

– Uveče ga potopim u čaj od nane, pustim da proključa i ostavim preko noći. Ujutru prospem višak vode, onda nalijem, dodam luka i rendanu šargarepicu jer mu da slatkoću i malo vranilove trave – objašnjava najpoznatiji travar s juga Srbije kako je tada pasulj mnogo ukusniji jer se bolje skuva, prenosi "Blic Žena".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas