· · Komentari: 0
DORUČAK

Najbolji nedeljni doručak: Palačinke bez mane!

Savršene palačinke bez gromuljica? To je, bar, lako.

1619434649_Depositphotos_62013513_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Poželjno je da svi sastojci neko vreme budu na sobnoj temperaturi, umesto da jaja i mleko direktno iz frižidera ubacite u posudu.

Važno je i da prvo pomešate suve sastojke u jednoj činiji, a tečne u drugoj. Zatim u onoj u kojoj su tečni napravite udubljenje kašikom, pa tu ubacite suve i promešajte kašikom ili špatulom. Činite to lagano, jer što se brašno više meša, to se testo više razliva.

Pročitajte još: Zamenite šećer OVIM namirnicama

Tiganj premažite maslacem i zagrejte ga na srednjoj temperaturi, pa tek kad ubacite kap vode, a ona prsne, razlijete smesu i počnite da pečete.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.