· · Komentari: 0
ukusno

Ovako se prave savršene AMERIČKE PALAČINKE: Pratite tri saveta

Američke palačinke su za razliku od standardnih manje u obimu, deblje, mekše i vazdušastije, nije uvek tako lako da ih napravimo baš takvim, ali uz male trikove je svakako moguće.

1624281775_eating-3061164_1280.jpg
Foto: Pixabay

Trikovi za američke palačinke

Mešanje testa za palačinke

Glavna savet koji treba da poštujete kad pripremate američke palačinke jeste da što manje mešate i to rukom, bez upotrebe miksera.

Pročitajte još: Skinite mrlje od kafe za 15 dinara i sigurno ga imate u frižideru!

Tiganj

Važno je da odaberemo pravi tiganj, najbolji izbor su oni od teflona. Takođe je važno da se dobro zagreje pre nego što sipate ulje.

Ne okrećite palačinke dva puta

Samo strpljivo. Sačekajte da se prvo jedna strana dobro zapeče, pa zatim okrenite na drugu i nikako ne ponavljajte okretanje. Kada se na površini pojave mehurići to je obično dobar znak da treba da okrenete palačinku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.