· · Komentari: 0

Vrlo je koristan, a niko ne zna njegovu namenu: Evo čemu služi ČEP od ulja (VIDEO)

Ovaj koristan savet olakšaće vam muke pri kuvanju

1652704659_ulje.jpg
Foto: TIk Tok printscreen

Poznato je da na društvenim mrežama možemo da pronađemo razne savete, kako od onih za lepotu, tako i do stvari koje su praktične za čišćenje ili se primenjuju u kuhinji.

Pročitajte još: Da li znate čemu služi rupa na drškama od šerpi? Ovo saznanje će vam olakšati kuvanje (FOTO)

Jedna žena na popularnoj društvenoj mreži, postavila je video, koji oduševio mnoge pratioce. Ona je pokazala koja je zapravo svrha zaštitnog čepa na ulju,koje uglavnom svi bacimo u kantu za smeće. Naime, ona čep sa delom za povlačenje okreće "naopačke", i ponovo ga postavlja na otvor flaše. Zatim je pokazala kako tako postavljen čep smanjuje i kontroliše mlaz ulja.

 

@saravurusicc #duet? #fyp ♬ Oh No - Kreepa

- 25 godina nisam znala za ovo. Koliko ste vi godina imali kada ste saznali za šta služi zaštitni čep? - pitala je tiktokerka svoje pratioce.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.