· · Komentari: 2
KORONA

NEOČEKIVAN PREOKRET! Srpski turisti koji su vraćeni večeras sa Evije dobili POKLON OD GRKA

U Beograd stižu u zoru

1594498097_Depositphotos_49400863_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Srpske turiste koji su prekinuli odmor na grčkom ostrvu Evija gradonačelnik Edipsosa častiće pet dana letovanja naredne 2021.godine.

Pročitajte još: MAGAZIN SAZNAJE - VELEOBRT! Grčka će puštati Srbe u zemlju ako ispoštuju JEDAN USLOV!

Turisti sa Evije su upravo prešli bugarsku granicu i, posle pauze na pumpi, posle 21 čas nastavljaju put ka Srbiji. U Beograd stižu u zoru.

Oko 70 turista putuje u tri autobusa: negativni su na granici prebačeni u dva sa srpskim tablicama, a pozitivne od Evije do Beograda vozi grčki autobus.

Foto: Depozit

- Kada je stigao zahtev da naši turisti odu u karantin ili kući u Srbiju napravili smo anketu među putnicima i svi, i pozitivni i negativni, odlučili su da se vrate kući dva dana pre kraja odmora - kaže vlasnik jedne turističke agencije.

Pročitajte još: KATANAC! Srpske agencije se "zamrzavaju"! Evo šta čeka turiste koji su UPLATILI PUTOVANJE

On je odmah angažovao advokata iz Soluna koji ga je obavestio da je odluka o karantinu ili napuštanju Grčke doneta u regionu Istia.

- Lepa vest je da mi je gradonačelnik Edipsosa rekao da će turiste koji su skratili odmor za dva dana narednog leta o njegovom trošku moći da borave na Eviji pet dana - kaže vlasnik te agencije.

Grčke vlasti su odluku o zatvaranju granice za srpske turiste doneli posle povećanog broja zaraženih.

Pročitajte još: OVO MOGU SAMO SRBI! Uplatili jeftin APARTMAN, završili u HOTELU sa bazenom i punim pansionom, a za sve je zaslužna KORONA

Naime, tokom jedne noći je na granici Promahonas zabeleženo 36 pozitivnih slučajeva od kojih su 20 bili srpski turisti. Kako su grčke vlasti najavile od 15. jula će tražiti negativan test ne stariji od 72 sata svim strancima koji se pojave na grčkoj granici, a među njima će moći da budu i srpski putnici.
 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.