Oglas
· · Komentari: 0
GRADOVI

Lepa voditeljka je usred epidemije otišla u Istanbul i zaljubila se po drugi put (FOTO)

Marija Egelja je ponovootišla u Istanbul, jer obožava ovaj grad.

1616163508_Egelja.PNG
Foto: Instagram/ screenshot marija.egelja
Oglas

Uspela je da, na kratko, pobegne iz Beograda i ode do Istanbula. Bila je to "ljubav na drugi pogled".

Pročitajte još: Šta se desilo sa Milom Kunis? Prelepa glumica neprepoznatljiva (FOTO)

Marija je po drugi put otišla u ovaj grad na dva kontinenta. Kaže da je morala da uradi PCR test i svuda je potrebno nošenje maski. Ništa joj nije bilo teško.

Fantazija
Obožavam turske slatkiše, pa se slatko najela ratluka, baklava, kafaifa i ostalih kolača. Kafu ne pijem, ali sipanje turskog čaja mi je bio pravi merak - kaže ona.

- Oduševila me je energija grada koja je toliko pozitivna i vesela uprkos situaciji sa pandemijom. Rade svi kafići i restorani, radnje su otvorene. Svi poštuju epidemiološke mere - kaže Marija.

Najviše joj se dopalo krstarenje Bosforom.

U Istanbulu je bila pet dana i, pošto je tokom prošlog boravka videla najveće atrakcije grada, sada je odlučila da ode na krstarenje Bosforom.

Pročitajte još: Korona moda: Kim Kardašijan, Rijana i Sara Džesika Parker ne izlaze iz kuće bez ova dva odevna predmeta (FOTO)

- Vreme je bilo prolećno, pa je sve bilo još lepše. Žao  mi je što vreme nisam donela u Srbiju - ističe Marija.

Posebno je bila srećna što se hotel nalazio kraj Bosfora i imala je prelep pogled na plavu vodu. 

- Iz kreveta se preko staklenog zida pružao prelep pogled na Bosfor i grad koji je noću sijao. To je prizor uz koji sam zaspala i uz koji sam se budila - kaže Marija.

Pročitaje još: Učinio je da SRPKINJE zaborave na Bali Bega! Ko je turski glumac na koga su žene ODLEPILE? (FOTO)

Marija je iskoristila priliku da ode i do Troje, kao i da vidi muzej i legendarnog holivudskog konja koji je korišten u filmu sa Bred Pitom.

Pročitajte još: Pumparice i sako naglašenih ramena: Tako izgleda trendseterka ovog PROLEĆA (FOTO)

- To je jedno od najvažnijih arheoloških nalazišta u Turskoj i velika turistička atrakcija, s pravom. Reprika na ulazu u lokalitet je mesto gde, zaista, svako mora da se slika - zaključuje Marija.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas