· · Komentari: 0
IZLOŽBA

VESNA je najlepše slikala BORNEO i za nagradu dobila PUTOVANJE - nikada nećete pogoditi GDE?

Ambasada Malezije je organizovala konkurs najlepših fotografija Malezije i izložbu organizovali "onlajn":

1595324207_Malezija.jpg

Pre epidemije korona virusa održan je konkurs "Malezija: zemlja uspomena" za najlepšu fotografiju koju su snimili srpski turisti tokom boravaka u Maleziji.

Pročitajte još: Dovodi do SUZA: Da li je ovo NAJLEPŠI SPOT svih vremena?

Umesto izložbe najboljih radova u klasičnoj  nagrađene fotografije su izložene na virtuelnoj izložbi na zvaničnoj fejsbuk i internet stranici ambasade Malezije i možete ih pogledati OVDE. Takmičenje su organizovali Ambasada Malezije i Klub prijateljstva Srbije i Malezije otvoren u okviru Udruženja za kulturu, umetnost i međunarodnu saradnju "Adligat".

Nagrađeni
Prvu nagradu je dobila Vesna Mitrović, drugu Ana Mirkovića, a treću Mirela Mrkić. Dodeljene su nagrade i za četvrto i peto mesto Jeleni Kasavica i Ani Anđelković.
Najbolji fotografi su dobili putovanje u Srbiji.

- Na foto-konkursu je učestvovalo 26 takmičara sa 229 fotografija i želeli smo da uloženi trud i ljubav koju su autori fotografija pokazali prema našoj zemlji nagradimo, bez obzira na teške okolnosti koje su svima značajno poremetile život - rekao je Nik Adi Arman, otpravnik poslova Ambasade Malezije u Beogradu.

Najbolji fotografi su, usled trenutne situacije, dobili na poklon turističke vaučere za boravke u Srbiji, vaučere za kupovinu i pakete malezijskih rukotvorina.

Posted by Embassy of Malaysia in Belgrade on Wednesday, June 10, 2020

Pročitajte još: Jeste li čuli za UBUD VILE? Dan u njima košta 1.000 evra, a ponuda je neverovatna (Foto/Video)

U udruženju Adligat nalazi se posebna Zbirka Malezije sa publikacijama i predmetima iz ove daleke zemlje. Stotinak publikacija čini najveću specijalizovanu zbirku malezijane u Jugoistočnoj Evropi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.