Oglas
· · Komentari: 0
novo

MOŽETE DA GA NOSITE U VODI, A POZIV PREKIDATE NA NEOBIČAN NAČIN: Upoznajte Huawei watch pro 3

U odnosu na prethodne modele, watch pro 3 radi sa najnovijim operativnim sistemom HarmonyOS.

1627652142_Untitled.jpg
D. Milovanović
Oglas

Skoro nedelju dana sam nosio i testirao najnovije iz Huawei smart watch tehnologije, a to je najnoviji Huawei watch pro 3.

Kompanija je na fenomenalan način spojila elgantan dizajn, sa vrhunskim materijalima sa najnovijim operativnim sistemom.

Memorija ovog sata iznosi 16 GB sa RAM-om od 2 GB.

Foto: D. Milovanović

Huawei Watch 3 Pro izgleda tako da ide uz svaku priliku. Bila to elegantna večera ili odlazak u teretanu, ovaj gedžet ide uz sve. Kaiš sata može da se menja, u koliko neko nije tip za kožne satove, a mnogobrojni izbor „watchface-a“ omogućava da ga se ne stidite dok se znojite na traci.

Foto: D. Milovanović

Mnogi komentarišu da izgleda kao „pravi muški sat“ zbog dimenzija 48 mm x 49.6 mm x 14mm, mada zbog titanskog kućišta nije preterano težak. Dok plivate važe dužine na bazenu ili samo uživate u vodi, ne morate da skidate ovaj modni detalj jer je vodootporan do 5ATM.

Foto: D. Milovanović

Možda najveća estetska ali i fnkcionalna novost jeste aktivna digitalna kruna na boku, koja je zamenila klasično dugme. Razlika je u tome da krunu možete da pritiskate i takođe da okrećete i tako upravljate interfejsom.
Kruna je takođe izrađena od titanijuma i ima malu gravuru na sebi gde piše „Huawei watch“. Ispod krune se naravno nalazi ono klasično dugme, koje otvara meni sa sportovima koje prati, ali naravno ta opcija može da se izmeni.

Foto: D. Milovanović

Na donjoj strani sata, prekriveni keramikom, nalaze se napredni senzori za praćenje otkucaja srca, zasićenosti krvi kiseonikom i najnovijim detaljom koji meri temperaturu kože. Merenje kožne temperature je veoma traženo na tržištu pa je Huawei ukombinovao i ovaj detalj u funkcije.

Foto: D. Milovanović

Jedna od velikih prednosti ovog sata je što podržava e-sim sistem. E sim je digitalna sim kartica koja je kao softver integrisana u vaš uređaj.

Foto: D. Milovanović

Takođe velika prednost je što podržava telefoniranje. Huawei je predstavio takođe jednu veoma olakšavajuću funkciju po pitanju javljanja na telefon, a to je mogućnost da se stiskanjem pesnice javite, a opuštanjem pesnice prekinete poziv.

Baterija unutar sata ima kapacitet od 790 mAh i prema Huavei-u nudi do 21 dan izdržljivosti sa samo jednim punjenjem. Ako budete koristili sve funkcije koje ovaj sat nudi, uključujući praćenje srca, zasićenosti krvi, temperaturu kože i na sve to dodate još 3-4 treninga nedeljno, moraćete da ga punite na 5-7 dana.

Prema Huaweiu, je 10 minuta na punjaču od 10v sasvim dovoljno da vam baterija izdrži jedan ceo radni dan.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas