Oglas
· · Komentari: 0
HUAWEI

EMUI 10 operativni sistem koristi 100 miliona uređaja

Početkom godine ovaj sistem bio je instaliran na 50 miliona uređaja, ali je za dva meseca broj korisnika udvostručen

huawei-4234821_960_720.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Operativni sistem koji koriste Huawei uređaji, popularni EMUI 10 koji je zasnovan na sistemu Android, koristi se na više od 100 miliona pametnih uređaja, potvrđeno je iz ove vodeće kineske kompanije. 

EMUI 10 sistem predstavljen je u septembru 2019. godine, a početkom godine EMUI 10 operativni sistem koristio se na samo 50 miliona uređaja, što je skok za 100 odsto u odnosu na sredinu januara. 

Pročitajte još: BEZBEDNOST NA INTERNETU: Tri loše navike opasne po podatke svakog korisnika

Kada se EMUI 10 pojavio doneo je redizajnirane aplikacije, tamni način rada na sistemskom nivou, poboljšane sigurnosne mogućnosti, ispravljene bagove sistema, poboljšanje performanse i posebno odličnu GPU Turbo opciju za optimizaciju performansi.

Pročitajte još: Pronašli idealno rešenje za vreme pandemije: Pokémone od sada tražite u svojim domovima (Video)

Huawei trenutačno planira da uradi nadogradnju na EMUI 10 za oko 33 modela pametnih telefona, izuzev za Honor telefone.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas