Oglas
· · Komentari: 1
ISKRENO

Šarliz Teron usred emisije psovala Stivena Sigala i otkrila zbog čega nema lepo mišljenje o njemu!

Slavna glumica ootkrila zbog čega nema lepo mišljenje o Stivenu Sigalu.

1593247984_sarliz-teron.jpg
Foto: YouTube printscreen /today
Oglas

Šarliz Teron poslednjih dana gostovala je virtualnim putem u raznim emisijama i u sklopu jedne od njih otkrila zbog čega nema baš lepo m išljenje o svom kolegi i majstoru borilačkih veština, Stivenu Sigalu.

Pročitajte još: Šarliz Teron u ulozi superheroja

S obzirom da se uskoro očekuje i premijera njenog filma u kome će glumiti superheroja "The Old Guard", otkrila je i koliko je zahtevno pripremati se za takvu ulogu.

- Noćima sam na internetu gledala videa svih tih boraca i, naravno, uvek bih naišla na one čudne snimke Sigalovih navodnih borbi u Japanu, kojih zapravo nije ni bilo, jer on to zapravo ni ne radi, on se ne tuče. On je samo neverovatno pretežak i predebeo, samo gura ljude. Ima višak kilograma i jedva može da se bori. Izgleda smešno, samo gura ljude u lice! Sve je to nameštena predstava za javnost - rekla je glumica i dodala: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today @zharafight at @vegascityhall!!🔥🔥🔥

A post shared by Steven Seagal (@seagalofficial) on

- S njim je navodno jako teško raditi, pogotovo ako si žena. A s obzirom da očigledno ne zna da se lepo ponaša prema nama, imam pravo da ga pljujem i psujem koliko hoću - dodala je glumica, a onda upotrebila nekoliko pogrdnih reči upućenih kolegi.

Pročitajte još:  Ove filmove ste sigurno gledali, ali PET GREŠAKA sigurno niste primetili (Video)

Iako su želeli reakciju Stivena Sigala, njegov tim se nije oglašavao.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas