· · Komentari: 0
POVRATAK

Zakazana PREMIJERA specijalne epizode PRIJATELJA: Evo kada ćete moći da ih gledate

Popularnu šestorku gledaćemo ovog maja.

1620988539_PRIJATELJI.png
foto: Printskrin/Jutjub/PureBloodPaul

Dugo očekivana specijalna epizoda kultnih "Prijatelja" pod nazivom "Prijatelji: Ponovno okupljanje" biće premijerno prikazana 27. maja na "HBO Maksu".

Specijal će simbolično biti prikazan na godišnjicu lansiranja "HBO Maksa" i tačno godinu dana nakon što je prvobitno bila zakazana premijera.

Pročitajte još: Ovo sigurno niste znali: Koliko kafa su popili glumci iz serije PRIJATELJI? (FOTO)

Snimanje specijala je pomeran nekoliko puta zbog pandemije. Prvo snimanje bilo je zakazano za februar 2020. godine, ali je snimanje odrađeno tek u aprilu ove godine.

U ovoj epizodi glumiće popularna šestorka u punom sastavu, koju čine Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Mat Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer.

Izvori bliski projektu rekli su prošle godine da će svako od njih dobiti najmanje 2,5 miliona dolara za ovo snimanje, piše "Varieti".

U ovom serijalu pojaviće se i gosti poput Dejvida Bekama, Džastina Bibera, Sindi Kraford, Lejdi Gage, Kare Delevinj, i drugih.

Pročitajte još: Nakon 20 godina otkrivena istina o PRIJATELJIMA: Ova glumica je trebalo da glumi Rejčel

U 2020. godini svih 10 sezona kultne serije od "Netfliksa" preuzeo je "HBO Maks", a ugovor na prava o seriji koštao je "Varner Mediju" preko 400 miliona dolara.

Ben Vinston potpisuje režiju ovog specijala "Prijatelja".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.