· · Komentari: 0

Adel išla na terapije pet puta dnevno nakon razvoda: "Prestala sam da sebe smatram odgovornom"

Pevačici Adel nije strano da govori o emocijama i stanjima kroz koja je prolazila tokom različitih životnih perioda

1670768156_a56ce7ede641f3731d9e2cec933f1730e4fc849f.jpg
Foto: Profimedia

Adel je sada obožavaocima iskreno govorila o iskustvu sa terapijom, a prvi put je obelodanila da je nakon razvoda od Simona Koneckog išla na terapije.

Pročitajte još: Postala je TV zvezda sa samo 7 godina, a sa 20 su je sačekali problemi: Selena Gomez o borbi sa anksioznošću, psihozom i depresijom

Adel je rekla fanovima da je imala terapiju pet puta dnevno tokom procesa razvoda 2019. godine.

- Ponovo sam počela da idem na terapije jer sam bila nekoliko godina bez nje. Morala sam da počnem. Kada sam prolazila kroz razvod, imao sam pet terapija dnevno. Prestala sam da sebe smatram odgovornom za svoje ponašanje i stvari koje bih rekla. Sada idem kod psihologa jer samo želim da budem sigurna da dopunjavam sebe svake nedelje kako bih bila sigurna da mogu da vam dam sve - iskrena je bila pevačica anđeoskog glasa, prenosi Mirror.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Tokom razgovora priznala je i da je nastup uživo "ispunjava strahom i da ne uživa mnogo na turnejama".

- Uvek sam toliko emotivna. Volim da pravim muziku, ali postoji nešto u nastupu uživo što me zapravo užasava i ispunjava me užasom. Zato nisam veliki umetnik na turneji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.