· · Komentari: 0

Anastasija Ražnatović stiže u Beograd: Pružala Nemanji podršku u velikom finalu, a fudbaler pobedu posvetio njoj (FOTO)

Pevačica Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj nedavno su podelili sa javnosti da će uskoro postati roditelji devojčice, međutim, fudbaler je pre nekoliko dana objavio tužne vesti o izgubljenoj trudnoći

1685607978_lola_radio_17112022_0125.jpg
Foto: ATA images

Anastasija se nakon tragedije potpuno povukla, prvremeno ugasila Instagram, a uskoro dolazi u Beograd kako bi bila sa najmilijima u najtežim trenucima.

Pevačica je nekoliko meseci boravila u Sevilji, i čekala papire, zbog kojih dugo nije dolazila u Srbiju, a pre nedelju dana je dobila papire i stiže u Beograd, piše Blic.

Trenutno se nalazi u Budimpešti gde je Nemanja igrao finalnu utakmicu Lige Evrope, gde je njegov tim ostvario veliku pobedu, dok ga je Anastasija bodrila sa tribina.

- Anastasija je spakovala kofere i iz Budimpešte dolazi pravo u Srbiju. NJoj je trenutno potreban mir i podrška porodice - rekao je izvor za "Blic".

Fudbaler je nakon ostvarene pobede podelio na Instagramu fotorgafiju na kojoj je napisao:

- Za nju - pokazujući prstom na nebu.

Foto: Instagram/ printscreen/ Nemanja Gudelj

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.