Oglas
· · Komentari: 0

Bred Pit i njegova devojka se odlučili za krupan korak? Čestitke ne prestaju da se nižu

Čuveni glumac i njegova 26 godina mlađa izabranica uživaju u ljubavi

1708166493_1708005317_dc64e5cb4bccfa6e3f955ec4fc05d26625ac1941-65d08d5dc688e.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumac Bred Pit (60) i dizajnerka nakita Ines de Ramon (34) uživaju u ljubavi od sredine 2022. godine, a čini se da su sada svoju vezu podigli na viši nivo.

Izvor blizak paru otkrio je da par živi zajedno i da se Ines navodno uselila u glumčevu vilu, prenosi People.

- Sasvim je nedavno. Veoma su srećni, a ona je srećnija nego ikad - rekao je izvor i dodao da je Ines ipak zadržala stan. Mnogi fanovi smatraju da je ovo veliki korak za Breda, jer je veza sa Ines glumcu prva prava veza od razvoda.

U početku su svoju ljubav držali podalje od očiju javnosti, a u poslednje vreme sve češće se mogu videti u zajedničkim izlascima. I dok im jedni čestitaju na novom koraku, drugi veruju da će samo zajednički život otkriti pravu prirodu njihove veze.

Pored toga, mnogi fanovi su zabrinuti zbog činjenice da glumac nije odlučio da preduzme najozbiljniji korak - upoznavanje dece. Dok jedni tvrde da je razlog tome spor tok veze, drugi smatraju da je prava istina u činjenici da on zapravo nema nikakav kontakt sa njima.

Podsetimo, sa glumicom Anđelinom Džoli ima troje biološke dece - ćerku Šajlo i blizance Noksa i Vivijen, a ona je prethodno usvojila Paksa, Medoksa i Zaharu, koje je Bred prihvatio kao svoje.

Međutim, kada su krajem 2016. pokrenuli brakorazvodni postupak, glumac je optužen za zlostavljanje dece. Posebno je bilo reči o njegovom okrutnom ponašanju prema najstarijim, usvojenim sinovima, sa kojima već duže vreme nije razgovarao.

(Story.hr)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas