Oglas
· · Komentari: 0

Georgina Rodrigez izrazila želju da se uda za Kristijana Ronalda: Imaju petoro dece, ali još uvek nisu rekli sudbonosno "da"

Manekenka je iskoristila priliku da demantuje glasine u vezi sa time da su u krizi

1686472697_77b57354f4599d9f2828a33586059e25e947ffed.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Georgina Rodrigez i Kristijana Ronaldo zajedno su od 2016. godine, ali još uvek nisu zajednicu koju imaju ozvaničili i brakom.

Par ima petoro dece, a na nedavno održanom događaju Georgina je upitana da li nekada želi da stane na ludi kamen.

- Naravno da bih - rekla je lepa manekenka, piše Hola.

Dotakla se i navoda da su u krizi, pojašnjavajući da su to lažne informacije.

- Vi ste to izmislili - rekla je ona.

Ronaldo je na istom događaju govorio o Georgini, takođe uveravajući da je između njih sve u redu. U izjavi koju je objavio Mundo Deportivo, sportista je rekao:

- Zajedno smo mnogo jači. Moja porodica je uvek uz mene, Georgina je uz mene u svim mojim projektima i takođe je podržavam. Ona će uvek biti sa mnom i ja sa njom, nas dvoje zajedno smo mnogo jači - rekao je on, ostavljajući po strani glasine da prolaze kroz turbulencije u vezi.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas