Oglas
· · Komentari: 0

Glumica u PROVOKATIVNOM izdanju: Ni BRED PIT nije ostao ravnodušan (FOTO)

Glumica svojim izgledom i Bred Pita ostavila bez daha

1658217833_profimedia-0707792023.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Bred Pit trenutno se nalazi u Parizu gde promoviše svoj novi film ,,Brzi voz". Ovaj film ujedno je i poslednji veliki filmski projekat jednog od najpoznatijih glumaca današnjice. Kako je izjavio nedavno u jednom intervjuu, Bred Pit izgleda prolazi kroz poslednje poglavlje svoje karijere i to baš u ovom filmu gde će glumiti glavnu ulogu.

Pročitajte još: "Ne treniram i zabušavam oko ishrane": Milica Todorović otkrila kako je izgubila kilograme, iako se nije strogo prodržavala propisanog režima

Na promociji filma glumcu se pridružilo mnogo kolega, među kojima je i mlada Dzoi King. Ova 22-godišnja glumica, koja je postala popularna javnosti po glavnoj ulozi u tinejdz filmu ,,Kabina za ljubljenje" pojavila se u izdanju koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Foto:Profimedia

Ona je na sebi imala kožne pantalone i kaput ispod kojeg su se videle samo dve tanke trakice koje su prekrivale gole grudi, čime je ova mlada glumica zasenila sve prisutne, pa čak i Bred Pita. On je na sebi imao moderno laneno odelo, u jarko narandzastoj boji.

Foto: Profimedia

Film bi trebalo premijerno da se prikaže 5. avgusta, a neki od glumaca koje ćete moći da vidite u poslednjem projektu omiljenog glumca ženske populacije jesu Sandra Bulok, Logan Lerman, Majkl Šenon i mnogi drugi.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas