Oglas
· · Komentari: 0
POVRATAK U PRESTONICU

IMAJU DOBAR RAZLOG: Veljko i Bogdana rešili da NAPUSTE TITEL, Ceca ih dočekala raširenih ruku (FOTO)

Odluku su Veljko i Bogdana Ražnatović doneli zbog deteta.

1639392161_179724318.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ besttofbogdana
Oglas

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana su odlučili da se vrate iz Titela, gde su dosad živeli, i nastave svoj život u Beograd, što je posebno obradovalo njegovu mamu Cecu Ražnatović.

Kraj uživanja u Titelu

Veljko i Bogdana Ražnatović već duže vreme svoj porodičan život vode u njenom rodnom Titelu. Oni su posle rođenja sina Željka odlučili da napuste Beograd i presele se blizu Bogdaninih roditelja, kako bi vodili miran život daleko od očiju javnosti ali i gradske buke.

Pročitajte još: Pogledajte KAKO IZGLEDA 28 godina mlađa žena koja je uspela da smiri čuvenog ZVERKU (FOTO)

U Beograd u vrtić

Međutim, na oduševljenje svih a posebno Veljkove mame Cece, bračni par je pred kraj godine doneo važnu odluku.

- Veljko i Bogdana su se vratili u porodičnu kuću u LJutice Bogdana. Odlučili su da je za njih bolje da im dete ide u vrtić u Beogradu i da to bude njihova baza. Bogdana je pre nekoliko dana viđena u jednom beogradskom restoranu kako sa Anastasijom uživa u noćnom provodu. Ceca se raduje što će sada moći stalno da bude sa unukom, jer je to čini izuzetno srećnom - kaže blizak izvor porodici.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas